Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Oι Stone Roses ανακοίνωσαν καινούριο δίσκο!

Παρά την πρόσφατη επανένωση (2011), οι Stone Roses δεν έχουν κυκλοφορήσει καινούριο υλικό εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Αυτό όμως θα αλλάξει μέσα στο 2015, με καινούριο άλμπουμ, όπως υπαινίχθηκε...
σε πρόσφατη συνέντευξή του ο μπασίστας της μπάντας Mani. Μάλιστα όταν πιέστηκε να αποκαλύψει πιο συγκεκριμένη ημερομηνία απλά αναφώνησε ''2015 man 2015!''. O Mani ακόμη παραδέχτηκε πως η μπάντα έχει ''δουλέψει'' μερικά καινούρια κομμάτια και υπάρχουν πολλές ακόμη ιδέες. Φυσικά πρέπει να περιμένουμε ακόμη 2 ολόκληρα χρόνια, αλλά τουλάχιστον υπάρχει επιτέλους κάτι στον ορίζοντα.
Οι Stone Roses δημιουργήθηκαν sto Manchester το 1983. Ήταν από τις πρωτοποριακές μπάντες του κινήματος του Manchester στα τέλη της δεκαετίας του 80 και αρχές του 90 και αποτελούταν από τον τραγουδιστή Ian Brown, τον κιθαρίστα John Squire, τον μπασίστα Gary ''Mani'' Mounfield, και τον ντράμερ Alan ''Reni'' Wren. Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο 'The Stone Roses'' κυκλοφόρησε το 1989 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και μάλιστα θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα Βρετανικά άλμπουμ που κυκλοφόρησαν ποτέ. Το 1994 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο Second Coming. Λίγο καιρό μετά και ύστερα από αλλεπάλληλες αλλαγές μελών το συγκρότημα επίσημα διαλύθηκε. Πέρασαν 16-17 χρόνια ώσπου η μπάντα ξαναενώθηκε τον Οκτώβρη του 2011 για να πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία το 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου