Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Moby -Innocents (New Album)

Το ενδέκατο άλμπουμ του Αμερικανού καλλιτέχνη είναι γεγονός. Η κυκλοφορία του είχε προαναγγελθεί την πρώτη Ιουλίου, μέσα από κανάλι στο youtube του ίδιου του Moby, συνοδευόμενη από το πρώτο single του δίσκου το A Case For Shame...
Η επίσημη κυκλοφορία του Άλμπουμ είναι την 1η μέρα του Οκτώβρη από την δισκογραφική του Moby little idiot (έχει διαρρεύσει ήδη ολόκληρος στο internet) και περιέχει συνεργασίες σε 7 από τα 12 κομμάτια του δίσκου. Το κομμάτι The lonely night σε συνεργασία με τον Mark Lanegan είχε πρωτοκυκλοφορήσει για την Record Store Day 2013 κάπου στα τέλη του Απρίλη.
Ο δίσκος περιλαμβάνει συνεργασίες με την Cold Specks, τον Damien Jurado, τον τραγουδιστή των Flaming Lips, Wayne Coyne, και την Skylar Grey . Για την προώθηση του νέου του άλμπουμ , ο Moby αποφάσισε να δώσει μόνο τρεις συναυλίες (στο Fonda Theater του Los Angeles, τον Οκτώβριο), γιατί δεν του αρέσει, λέει, να χάνει χρόνο σε περιοδείες, αεροπλάνα και ξενοδοχεία, όταν το μόνο που θέλει είναι να κάθεται σπίτι του να γράφει μουσική.
Η ηχογράφηση των 12 νέων τραγουδιών του "Innocents" έγινε στο σπίτι του ίδιου του Moby αλλά πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο βραβευμένος με Grammy Mark 'Spike' Stent (βλ. Madonna, Lady Gaga, Beyonce, αλλά και Oasis, Massive Attack, Yeah Yeah Yeahs κ.ά.).

Το πρώτο single Α Case for shame



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου