Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Οι Lumerians στην Αθήνα

"To soundtrack ενός χορευτικού πάρτι πάνω σε έναν πλανήτη που πεθαίνει στην ξέφρενη πορεία του προς τον Ήλιο".


Η μπάντα από το Oakland της Καλιφόρνια έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου για μία συναυλία στο Gagarin 205 στα πλαίσια του πολυαγαπημένου Plissken Festival.

Κάθε δίσκος των Lumerians αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία, τόσο για τους λάτρεις της ψυχεδέλειας, όσο και γι' αυτούς που προτιμούν το space rock, το kraut, το noise, το zamrock, τη free jazz, το drone και το dub. Από το 2006 που σχηματίστηκαν κι έπειτα, έχουν περιοδεύσει με ονόματα όπως οι My Bloody Valentine, Killing Joke και Black Moth Super Rainbow. 


Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, οι Lumerians επιστρέφουν στις 22 Ιουνίου με το τρίτο τους άλμπουμ "Call of the Void". Μιλώντας γι' αυτό, ο τραγουδιστής τους αναφέρει: "Αν η Transmalinnia αντιπροσώπευε την εξερεύνηση ενός εξωγήινου κόσμου και το High Frontier ένα ταξίδι στο διάστημα, τότε το Call of the Void είναι μια διεισδυτική εξερεύνηση της Γης μέσω μίας εξωγήινης ματιάς που έγινε γήινη προκειμένου να κατανοήσει το μέγεθος της βαρύτητας, τη συσσώρευση της ρύπανσης και των ιζημάτων, τις εμπειρίες της εκστασιακής διασκέδασης και της τραγωδίας."

Τους περιμένουμε, λοιπόν, στις 22 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205 να γεμίσουν τις καρδιές μας θόρυβο, ψυχεδέλεια και, όπως συμβαίνει σε όλες τις τραγωδίες, κάθαρση.

Η τιμή των εισιτηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

12€ - Περιορισμένη προπώληση
15€ - Προπώληση
18€ - Ταμείο

Σημεία προπώλησης:

viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου