Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

O ''Mr. Robot'' θα υποδυθεί τον Freddie Mercury!

 Ο Rami Malek ο  οποίος  κέρδισε φέτος το βραβείο Emmy για τον ρόλο του Έλιοτ στην αμερικανική σειρά Mr. Robot, θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Freddie Mercury στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για την θρυλική μπάντα των Queen.


Όπως αναφέρει ο Guardian το Bohemian Rhapsody είναι μια παραγωγή που διαρκεί εδώ και πολλά χρόνια, στην οποία συμμετέχουν και τα μέλη των Queen, Brian May και Roger Taylor βοηθώντας στην παραγωγή της μουσικής για την ταινία. Διαφωνίες των δυο ''Queen'' σχετικά με την τροπή που θα έπαιρνε η ταινία, με τον ηθοποιό Sacha Baron Cohen που είχε αρχικά επιλεγεί για να υποδυθεί τον θρυλικό Φρέντι, έκανα τον ηθοποιό να εγκαταλείψει το πρότζεκτ. Ο λόγος της διαφωνίας ήταν βασικά το γεγονός ότι τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας θέλουν μια ταινία που να ασχολείται στο μεγαλύτερο μέρος της με το πως η μπάντα τα ''καταφέρνει'' μετά τον θάνατο του Φρέντι.

Όσο και αστείο να ακούγεται ενδεχομένως οι Queen να πιστεύουν ότι όντως υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μάθουν για το τι γίνεται με τους Queen μετά τον θάνατο, του για πολλούς χαρισματικότερου περφόρμερ όλων των εποχών. Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως η επιλογή του Rami Malek μοιάζει ιδανική για τον ρόλο, όμως δεν γίνεται να μην λάβουμε σοβαρά υπ όψιν την αποχώρηση του Sacha Baron Cohen, η οποία μας ''υποψιάζει'' αρνητικά, σχετικά με το σενάριο της ταινίας.

Έτσι ο ταλαντούχος νεαρός Rami Malek, ο οποίος πραγματικά σάρωσε ως Mr Robot, είναι αυτός που θα υποδυθεί τον Φρέντι σε μια ταινία που αναμένεται επιτέλους να αρχίσει τα γυρίσματα στις αρχές του 2017.
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου