Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Καινούρια κομματάρα από τους απίστευτους Fat White Family!

Μπορεί μόλις πριν από λίγους μήνες να είχε κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας των ιδιόρρυθμων Λονδρέζων, Fat White Family, αλλά αυτό δεν εμπόδισε καθόλου την μπάντα να αρχίσει να ηχογραφεί κατευθείαν και τρίτο άλμπουμ.
Η συνταγή θα έχει  και πάλι την υπογραφή του Sean Lennon αλλά αυτή την φορά οι Fat Whites θα συνεργαστούν και με τον Cole Alexander των Black Lips. Το καλό με τους Fat Whites είναι ότι μεταμορφώνονται με απίστευτη ταχύτητα μουσικά, κάτι  που τους κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον ως μπάντα. Αν λοιπόν το πρώτο άλμπουμ θεωρηθεί σκοτεινό και υποχθόνιο. Το δεύτερο ότι πιο παράξενο και ανώμαλο εδώ στο τρίτο, από ότι φαίνεται τουλάχιστον από το παρακάτω κομμάτι, αρχίζει το πάρτι για τα καλά και όσοι έχουν έστω και λίγο γνώση από τους Fat Whites ξέρουν πολύ καλά πως τα πάρτι τους είναι τουλάχιστον επικά.
Το καινούριο κομμάτι με τίτλο ''Breaking into Aldi'' φυσικά και έχει πολιτικοεπαναστατικό νόημα , για τους Fat Whites μιλάμε, και το Aldi στο οποίο αναφέρεται δεν είναι άλλο από το σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου