Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Café Society: Η νέα ταινία του Woody Allen

Έναν χρόνο μετά το "Irrational Man" ο σκηνοθέτης επιστρέφει με την ταινία "Café Society" η οποία μάλιστα έχει προγραμματιστεί για την τελετή έναρξης του 69ου Φεστιβάλ των Καννών.


Το ύφος της ταινίας αυτής δεν διαφέρει σε πολλά από εκείνες των προηγούμενων ετών και συγκεκριμένα από το 1981 κι έπειτα. Ρομαντισμός, τζαζ μουσική και επιλεκτική επίκληση στην αυθεντία είναι μερικά συστατικά που κυριαρχούν. Άλλωστε, αυτό είναι το στυλ του εδώ και πολλά χρόνια και αυτό περιμένουμε - αν και πάντα θα προσδοκούμε κάτι ανάλογο, αν όχι καλύτερο, των Love and Death, Annie Hall, Manhattan.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Kristen Stewart και Jesse Eisenberg. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Εβραίου κινηματογραφικού ατζέντη που μετακομίζει από την Νέα Υόρκη στο Hollywood του '30 και μυείται στην κοσμοπολίτικη ζωή των πλουσίων εκείνης της εποχής, οι οποίοι ήταν μάλιστα γνωστοί με τον όρο "café society".

Συμμετέχουν επίσης οι Steve Carell, Parker Posey, Blake Lively, Corey Stoll, Paul Schneider και Judy Davis, ενώ στον ρόλο του αφηγητή βρίσκεται ο ίδιος ο Woody Allen.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ:



Το "Café Society" θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαϊου στο Palais des Festival's Grand Théâtre Lumière. Οι υπόλοιπες πρεμιέρες σε κάθε χώρα δεν έχουν ακόμη προγραμματιστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου