Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Καινούριο υπέροχο κομμάτι από τους Suede -Στις 22/01 ο καινούριος τους δίσκος

Πέρυσι δυο πολύ μεγάλες μπάντες της βρετανικής Britpop σκηνής έκαναν σπουδαίο comeback. Ήταν φυσικά οι Blur και οι Charlatans που κυκλοφόρησαν δυο πολύ ωραία άλμπουμ αντάξια της φήμης τους. Θα έλεγα μάλιστα ότι το περυσινό άλμπουμ των Charlatans υποτιμήθηκε αρκετά και δεν παίχτηκε σχεδόν καθόλου, ενώ το άξιζε.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε ευτυχώς και με τους Blur. Αυτά λοιπόν έγιναν πέρυσι, και φέτος με την αυγή του 2016, την σκυτάλη πήρα άλλη μια πολυαγαπημένη και σπουδαία μπάντα της ίδιας μουσικής σκηνής. Πρόκειται φυσικά για τους Suede του περιβόητου Brett Anderson, οι οποίοι στις 22 Ιανουαρίου ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον καινούριο τους, έβδομο στούντιο, δίσκο και εμάς μας τρέχουν τα σάλια φυσικά. Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει Ed Buller γνωστός και από παλιότερες συνεργασίες του με τους Suede αλλά και από συνεργασίες του με άλλες σπουδαίες μπάντες όπως οι Pulp και οι Slowdive.
Ένα καινούριο δείγμα που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω μας αφήνει πολλές υποσχέσεις για ένα υπέροχο άλμπουμ αλλά και για μια εκπληκτική χρονιά που όλοι ελπίζουμε να είναι το 2016, η οποία μπορεί να ξεκίνησε με πολλές δυσάρεστες ειδήσεις, αλλά δισκογραφικά δείχνει ότι θα είναι πολύ δυνατή. Στο καινούριο κομμάτι των Suede (το οποίο έχει γράψει ο Brett Anderson παρέα με τον κιθαρίστα Richard Oakes) ακούμε τις γνωστές μελωδικές κιθάρες που χαρακτηρίζουν την britpop σκηνή, συνδυασμένες με υπέροχους στοίχους και την μοναδική φωνή του τεράστιου Brett Anderson. Το αποτέλεσμα είναι να ακούμε ένα κομμάτι που μας θυμίζει τους Suede που αγαπήσαμε :)
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου