Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Οι LCD Soundsystem επέστρεψαν μετά από 5 χρόνια με ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι!


Πέντε ολόκληρα χρόνια έχει να κυκλοφορήσει κάτι από τους LCD Soundsystem και επιτέλους ήρθε η ώρα. όχι βέβαια πως θα περιμένουμε πολλά, αφού η μπάντα έχει διαλυθεί όπως είναι γνωστό από το 2011.
Το παρακάτω καταθλιπτικό χριστουγεννιάτικο κομμάτι, το τραγουδούσε στον εαυτό του ο James Murphy τα τελευταία 8 χρόνια και δεν βρήκε, παρά μόνο τώρα, την ευκαιρία να το ηχογραφήσει.

Η James Murphy  έγραψε σχετικά στο Twitter ότι:

'' Aυτό το καταθλιπτικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι το τραγουδάω στον εαυτό μου τα τελευταία 8 χρόνια, και κάθε χρόνο ξεχνούσα ότι ήθελα να το κάνω μέχρι τον Δεκέμβρη, που είναι ουσιαστικά αργά για να ηχογραφήσεις και να κυκλοφορήσεις ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι...Φέτος όμως ο al doyle είχε ένα μικρό διάλειμμα στην περιοδεία του  με τους Hot Chip και μπορούσε να βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, ο pat και η nancy βρισκόταν σπίτι και ο tyler συμφώνησε να πεταχτεί από το Βερολίνο για κάνα δυο μέρες, οπότε το ηχογραφήσαμε όλοι μαζί. Ο φίλος μας ο bob weston ήταν διαθέσιμος για να κάνει το mastering γρήγορα και έτσι ουσιαστικά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ήταν έτοιμο ένα 7''  το οποίο σε κάνει να νιώθεις πως θα μπορούσε να είχε συμβεί μέσα σε πολύ πολύ μεγαλύτερο διάστημα''


          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου