Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τσάρλι Σιν: Παραδέχτηκε ότι είναι φορέας του HIV

Σε πρωινή εκπομπή του NBC o ηθοποιός Τσάρλι Σιν, ιδιαίτερα γνωστός για τους ρόλους του σε κωμωδίες, την ταινία ταινία Πλατούν αλλά και την τηλεοπτική σειρά «Two and A Half Men», αποκάλυψε πως είναι φορέας του ιού HIV που προκαλεί το AIDS.





Mιλώντας στην εκπομπή «Today» του αμερικανικύ δικτύου NBC ανέφερε πως η διάγνωση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια και πως ο λόγος που αποκαλύπτει σήμερα πως είναι φορέας του ιού του AIDS είναι επειδή τον εκβίαζαν.

«Βρίσκομαι εδώ για να παραδεχθώ ότι είμαι θετικός στον ιό HIV» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σιν, λέγοντας ότι δεν ήταν «απολύτως σίγουρος» για το πώς μολύνθηκε  αλλά αποκάλυψε πως στην αρχή είχε συνέχεια πονοκεφάλους και είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει ότι έχει όγκο στο κεφάλι του. «Είναι τρία γράμματα που είναι δύσκολο να τα χωνέψει κανείς» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ένας από τους λόγους για τους οποίους αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του ήταν για να σταματήσει τους εκβιαστές του. Δεν αποκάλυψε πόσα άτομα πλήρωνε για να εξαγοράσει τη σιωπή τους, δήλωσε, ωστόσο, ότι τα ποσά ανέρχονται σε εκατομμύρια δολάρια και καταβάλλονταν σε άτομα που κάποτε θεωρούσε ότι άνηκαν στο στενό του περιβάλλον.

«Αυτό που ξεχνούν οι άνθρωποι είναι ότι αυτά είναι χρήματα, χρήματα που παίρνουν από τα παιδιά μου», δήλωσε ο Σιν, αναφερόμενος στα πέντε παιδιά του και το ένα του εγγόνι.
«Νόμιζα ότι μπορούσαν να με βοηθήσουν. Αντί γι’ αυτό, η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», είπε ο Σιν, προσθέτοντας ότι δεν θα πληρώνει πλέον αυτούς τους ανθρώπους.

«Νομίζω ότι σήμερα απελευθερώθηκα από αυτή τη φυλακή» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

           




Ο 50χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμη πως αφότου έμαθε πως είναι οροθετικός είχε δύο σεξουαλικές επαφές χωρίς προφύλαξη ωστόσο είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ερωτικούς παρτενέρ του για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως εξηγεί, λοιπόν, ο γιατρός του Σιν, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί του στο 2ο μέρος της συνέντευξης, χάρη στην επιθετική θεραπεία που ακολουθεί ο ηθοποιός, ο ιός HIV έχει περιοριστεί μέσα στον οργανισμό του, σε σημείο που να μπορεί να δηλώσει ότι δεν έχει AIDS.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου