Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

The Flash vs Arrow : Ποιος θα κερδίσει ?

Βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες πριν από την πρώτη μεγάλη μάχη των δυο σούπερ ηρώων. Στην μια γωνία έχουμε το καινούριο όπλο τον The Flash (Grant Gustin) και από την άλλη έναν δοκιμασμένο, σκληροτράχηλο εκδικητή που έγινε ήρωας τον Arrow (Stephen Amell).

Λίγο πριν λοιπόν αρχίσουν οι πράσινες και κόκκινες γροθιές να πέφτουν ας ρίξουμε μια ματιά το ποιος θα μπορούσε να κερδίσει αυτή την μάχη.
Γιατί θα μπορούσε να κερδίσει ο Arrow :
Έχει την εμπειρία την εκπαίδευση και την σκληραγώγηση στην πλευρά του. Ο Arrow έχει καθαρίσει την Starling City από διάφορα καθάρματα και έχει κερδίσει δυο φορές τον τρελαμένο από το Μιρακούρου Slade Wilson. Ο Μπάρι (The Flash) είναι ακόμη ένα αγόρι ενώ ο Όλιβερ (Arrow) είναι ένας άντρας που έχει πάει στην κόλαση και ξαναγύρισε. Επίσης άμα συνειδητοποιήσουμε ποιοι είναι οι φίλοι του, αυ΄το θα μας κάνει να ξεροκαταπιούμε. Εκτός από την ιδιοφυΐα των ηλεκτρονικών υπολογιστών την Φελίσιτι (Emily Bett Rickards) το παρεάκι του Arrow απαρτίζεται ακόμη από αρκετούς σκληροτράχηλους έτοιμους να δώσουν την ζωή τους για τον Arrow. Ας πούμε καλός και αγαπημένος είναι ο Cisco (Carlos Valdes) αλλά δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα σε μια μάχη με τον Ντιγκλ (David Ramsey) ή με τον Ρόυ ( (Colton Haynes). Ακόμη με την φρέσκομυημένη Λορέλ ( (Katie Cassidy) λίγα είναι αυτά που θα μπορούσε να κάνει. Επίσης να προσθέσουμαι και το γεγονός ότι δύσκολα κάποιος πέθαινε για πολύ καιρό σε αυτή την σειρά άρα και να πάθει κάτι ο Όλι, το πιθανότερο είναι μετά από λίγο καιρό να επιστρέψει και να σε κυνηγήσει για εκδίκηση.
Γιατί θα μπορούσε να κερδίσει ο The Flash : 
Με μια λέξη το ατού του Φλας : Υπερδυνάμεις! (τι δεν καταλαβαίνεις?) Το παλικάρι αυτό έχει τέτοια ταχύτητα που θα μπορούσε να κάνει άνετα και κυριολεκτικά 100 κύκλους γύρω από τον Arrow προτού αυτός καν να προλάβει να τραβήξει το τόξο του, δημιουργώντας έναν κυκλώνα που θα ο κατάπινε τον Arrow ή θα τον μετέφερε στην φυλακή όπου κρατάει τους υπεράνθρωπους κάτω από τα S.T.A.R. Labs. Εκτός του ότι ο Μπάρι είναι μια ιδιοφυΐα...κάνει και παρέα με άλλες μεγαλοφυίες. Αν όλοι αυτοί ενώσουν τα μυαλά τους κανονικά θα έπρεπε να ανακαλύψουν ένα όπλο που θα κέρδιζε ακόμη και τον Arrow. Tέλος να προσθέσουμε ότι ο Μπάρι πλέον τα βάζει συνέχεια με metahumans που έχουν υπερφυσικές δυνάμεις οι οποίες θα έκαναν τον Arrow να φαίνεται παιδάκι.

2 σχόλια:

  1. me thn prwth skepsh hthela na pw Arrow.... alla diavazontas me epises.... loipon Flash... Psifizw Flash re mounia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιδάκι ο Φλας τώρα σιγά τι μπορεί να κάνει στον Arrow.

      Διαγραφή