Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Luther επιστρέφει! Καινούρια επεισόδια μέσα στο 2015

Όπως ανακοίνωσε χτες το βράδυ το BBC ο πολυ αγαπημένος Luther θα επιστρέψει στις οθόνες μας , με δυο καινούρια ωριαία επεισόδια τα οποία θα γυριστούν το Μάρτιο και θα προβληθούν κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά.



Ο δημιουργός της σειράς Neil Cross δήλωσε σχετικά :
''Από την ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον John Luther στην Southwark Bridge δεν πέρασε λεπτό που να μην αναρωτηθεί για το τι συμβαίνει στην συνέχεια. Έτσι αποφάσισα μάθω συγκεντρώνοντας και πάλι την ομάδα, ο Luther επιστρέφει εκεί που ανήκει. Πίσω στο BBC πίσω στο Λονδίνο και την δουλειά.''

Ο Idris Elba που υποδύεται τον πανέξυπνο και εμμονικό ντετέκτιβ του εγκληματολογικού John Luther και έχει ήδη βραβευτεί με την Χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία του είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Ο Elba είναι ηθοποιός, παραγωγός, τραγουδιστής, ράπερ και Dj ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο ''Idris Elba Presents mi Mandela''. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου και την παραγωγή έχει κάνει ο Mr Hudson. Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει ο Elba έχει ετοιμάσει ένα single χριστουγεννιάτικο όπου συνεργάζεται με τους Noel Fielding και Serge Pizzorno των Kasabian.

Η σειρά που είχε ξεκινήσει το 2010 τελείωσε πέρυσι με τεράστια επιτυχία σε Ευρώπη αλλά και στην Αμερική όπου είναι τεράστιο χιτ και ήδη ετοιμάζεται η αμερικάνικη έκδοση της σειράς, στην οποία πάντως αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει ο Idris Elba.

               

Πηγή : www.nme.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου