Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

''Big Eyes'': H καινούρια ταινία του Tim Burton στην οποία συνεργάζεται με την Lana Del Rey

Και καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν  και όλο και περισσότερα σπίτια έχουν αρχίσει να στολίζονται, η ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ θα συνεχίσει και αυτή να κάνει τις  προτάσεις της για την πρεμιέρα των Χριστουγέννων.
Έτσι μετά από το πολλά υποσχόμενο mash- up παραμύθι. με τους Τζόνι Ντεπ και Μέριλ Στριπ, το Into The Woods σοβαρή επιλογή για την ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι φυσικά και η καινούρια ταινία του σπουδαίου Tim Burton.
H ταινία που θα έχει τον τίτλο ''Big Eyes'' είναι ένα βιογραφικό δράμα που μας παρουσιάζει την ιστορία της Margaret Keane μιας ζωγράφου φαινόμενο της δεκαετίας του 50 και τις μετέπειτα  νομικές διαμάχες με τον σύζυγό της Walter Keane ο οποίος προσπάθησε να πουλήσει τα έργα της ως δικά του.
Ο Larry Karaszewski με τον Scott Alexander που έχουν γράψει το σενάριο συμμετέχουν μαζί με τον Tim Burton στην παραγωγή της ταινίας που φυσικά σκηνοθετεί ο Tim Burton, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι : Amy Adams και ο Christoph Waltz.

Την μουσική της ταινίας έχει αναλάβει βεβαίως βεβαίως ο Danny Elfman ενώ η Lana Del Ray συμμετέχει καθώς δυο δικά της καινούρια τραγούδια, το ''Big Eyes και το ''I Can Fly, τα οποία γράφτηκαν ειδικά για την ταινία θα είναι στο soundtrack.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου