Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Οι Guns N Roses γίνονται ταινία! Ποιος είναι ο σκηνοθέτης ?

Κάποτε ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες μπάντες στον πλανήτη. Κυρίως λόγο της ''άστατης'' ζωής τους οι Αμερικανοί Guns N Roses είχαν καταφέρει να συζητιούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση στα μουσικά μίντια όλου του πλανήτη.
Καθημερινά πάρτι με πολύ αλκοόλ ναρκωτικά και σεξ, αλλά και δημόσιοι ξυλοδαρμοί, συλλήψεις και οι επικοί καυγάδες μεταξύ των μελών της μπάντας ήτανε βούτυρο στο ψωμί των σκανδαλοθηρικών περιοδικών. Το ταλέντο περίσσευε στην μπάντα κυρίως με τους Axl Rose, Slash και Izzy Stradlin που έγραφαν σχεδόν όλα τα κομμάτια της μπάντας. Έτσι οι Guns N Roses απολάμβαναν εκείνη την περίοδο την ζωή του απόλυτου ροκ σταρ, με το σύνθημα Sex, Drugs , Rock N Roll να είναι το μότο της ζωής τους. Φυσικά και δεν άργησε όλο αυτό να γυρίσει μπούμερανγκ στην μπάντα από την οποία πρώτα το 1991 αποχώρησε ο Izzy Stradlin, ο οποίος μόλις είχε αποτοξινωθεί από την ηρωίνη και ήταν κουρασμένος από τους καυγάδες του με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. Η συνέχεια είναι γνωστή το 1996 αποχωρεί και ο Slash κυρίως εξαιτίας τις συμπεριφοράς του Axl.

Όλα αυτά τα έζησε από κοντά ο  Marc Canter, κολλητός  φίλος του Slash από τότε,  και έγραψε την βιογραφία του με τίτλο:"Reckless Road: Guns N' Roses And The Making Of Appetite For Destruction". Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε site οπαδών της μπάντας το MyGNRForum  «Δεν θα έχω άμεση σχέση με την ταινία, αλλά όταν δείτε ποιος την σκηνοθετεί θα καταλάβετε πως το όλο πράγμα θα είναι πολύ cool. Έχω μάθει πως θα παίξουν σπουδαίοι πρωταγωνιστές και θα είμαι πάντα εκεί για να ξέρω πως όλα θα πάνε καλά».¨
Όσο αφορά βέβαια τον Axl Rose, ο οποίος ο οποίος σίγουρα θα έχει τις αντιρρήσεις του, ο Canter  θεωρεί πως η ταινία θα κάνει καλό στη φήμη του.
 «O Axl πρέπει να ξέρει πως πάντα θα τον προσέχω. Υπάρχουν ιστορίες γύρω από αυτόν που είναι ανολοκλήρωτες και δεν είναι αληθινές. Στην ταινία η αλήθεια θα λάμψει. Το βιβλίο και η ταινία δεν έχουν να κάνουν με το που είναι σήμερα οι Guns N' Roses. Ακόμα και τότε ο Axl μου ζητούσε να καταγράφω κάθε στιγμή...».

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας και ποιο θα είναι το κάστινγκ, καθώς δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό σχετικά ακόμη.

                              





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου