Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτη κλωτσιά στα μούτρα από τον Fat Mike των NOFX σε οπαδό! (video)

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα σε συναυλία των NOFX στην Αυστραλία. Η μπάντα από το Λος Άντζελες έδινε συναυλία στο Σίδνεϊ, αλλά το κοινό για κάποιον περίεργο λόγο δεν σταματούσε να πετάει αντικείμενα στον frontman της μπάντας Fat Mike.
Κάποια στιγμή ο Fat Mike όπως μπορείτε να δείτε εδώ εξήγησε στο κοινό πως έχει χτυπήσει τον αυχένα του και πονάει. Παρ`όλα αυτά  έσφιξε τα δόντια για να πραγματοποιηθεί η συναυλία και πως αν του ξαναπετάξουν αντικείμενα θα τσατιστεί πραγματικά. Εκείνη την στιγμή ανέβηκε στην σκηνή ένας οπαδός και έπιασε τον Fat Mike από τον αυχένα. Η αντίδραση του Mike ήταν πρώτα με το χέρι να δώσει μια στον φαν και να τον ξαπλώσει και αμέσως να του δώσει δυνατή κλωτσιά στα μούτρα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ασφαλείας και απομάκρυναν τον νεαρό φαν ενώ ο Fat Mikeσυνέχισε να παίζει κανονικά!

Το περίεργο της υπόθεσης -όσο συνηθισμένες και αν θεωρούνται παρόμοιες καταστάσεις σε punk συναυλίες- είναι ότι ο οπαδός ονόματι Alex ευχαρίστησε μέσω Twitter τον frontman των NOFX για το νοκ-άουτ, ζητώντας μάλιστα συγνώμη για την συμπεριφορά του, ενώ συγνώμη ζήτησε και ο "Fat" Mike, λέγοντας ότι πονούσε και προσπάθησε να αμυνθεί.

              




Πηγή : rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου