Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Cure διασκεύασαν και ηχογράφησαν στο στούντιο το ''Hello Goodbye'' των Beatles. Έξι χρόνια είχαν να ηχογραφήσουν κομμάτι

Τον Νοέμβριο που μας έρχεται πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ αφιέρωμα στην μουσική του Πολ ΜακΚαρτνεϊ. Για να τιμήσουν το 72 χρονο πλέον ''σκαθάρι'' έσπευσε πλήθος σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer του άλμπουμ πατώντας εδώ.
Ο τίτλος θα είναι The Art of McCartney και στο άλμπουμ θα διασκευάσουν τα κομμάτια του ΜακΚαρτνεϊ σπουδαίοι καλλιτέχνες. Το όλο κόνσεπτ ονομάζεται The Songs of Paul MacCartney Sung by World`s Greatest Artists. 

Για τις ανάγκες  του παραπάνω άλμπουμ στο στούντιο μπήκαν οι Cure και ηχογράφησαν κομμάτι μετά από αρκετά χρόνια αφού κάτι τέτοιο είχε να γίνει από το 2008. Το κομμάτι που διασκευάζουν οι Cure είναι το ''Hello Goodbye'' και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από τις ηχογραφήσεις όπου μαζί με την μπάντα συμμετέχει και ο γιος του ΜακΚαρτνεϊ, James παίζοντας πλήκτρα.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου και για τις ανάγκες μια σπέσιαλ έκδοσης ο τραγουδιστής των Cure, Robert Smith διασκευάζει και το κομμάτι ''C Moon".

Σίγουρα πρόκειται για μια ευχάριστη κίνηση για τους φίλους  των Cure που βλέπουν την αγαπημένη τους μπάντα να διατηρεί μια πολύ ωραία φόρμα αφού τα live τους είναι όλα μεγάλα σε διάρκεια και με σπουδαία απόδοση. Από την άλλη η επαφή του συγκροτήματος με το στούντιο μόνο χαμόγελα μπορεί να σκορπάει αφού όλοι περιμένουμε με τεράστια αγωνία το 14ο στούντιο άλμπουμ της μπάντας, για το οποίο οι Cure έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν από το 2010. Ας μην ξεχνάμε πως από το 4:13 Dream του 2008 έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια και όλοι οι φίλοι της μπάντας  διψάμε για καινούριο υλικό!

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου