Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Oι Ramones γίνονται ταινία από τον Μάρτιν Σκορσέζε!

Σχεδόν 40 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στον πλανήτη οι Ramones, αν και μετά τον θάνατο και του Tommy στις αρχές του καλοκαιριού δεν έχουν πλέον επιζώντα ιδρυτικά μέλη, μοιάζουν να είναι συνέχεια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Λίγο ο παροξυσμός με τα Τ- shirt της μπάντας που παρακολουθήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, όταν ξαφνικά έγιναν μόδα (αν και δυστυχώς υπήρχε ένα μεγάλο ποσοστό που φορούσε μπλουζάκι Ramones και δεν γνώριζε την ύπαρξη της μπάντας), λίγο ο πρόσφατος θάνατος του Tommy αλλά και η προαναγγελία καινούριας συλλογής best-of με επιλογές από τον Morrissey, έκαναν το θρυλικό συγκρότημα να είναι συνέχεια στην κορυφή της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με το Billboard άλλη μια σπουδαία είδηση ''βγήκε'' από το ετήσιο αφιέρωμα που γίνεται προς τιμήν του Johnny Ramone στο Hollywood Forever Cemetery, και δεν είναι άλλη από  το γεγονός ότι ο σπουδαίος Ιταλο-αμερικανός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει ταινία για την θρυλική μπάντα. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016 όταν θα έχουν συμπληρωθεί όντως τα 40 χρόνια από την εμφάνιση της μπάντας και οι πληροφορίες λένε ότι δεν πρόκειται για ντοκιμαντέρ αλλά για κανονική ταινία, κάτι που βέβαια δημιουργεί πάρα πολλά ερωτήματα σχετικά με το κάστινγκ. όπως και να έχει οι φίλοι της μπάντας θα πρέπει να κάνουν ακόμη ενάμιση με δυο χρόνια υπομονή μέχρι η ταινία να φτάσει στις σκοτεινές αίθουσες. 

Ταυτόχρονα, ο συνδιαχειριστής των πνευματικών δικαιωμάτων του συγκροτήματος, Jeff Jampol, δήλωσε πως υπάρχει και ένα ντοκιμαντέρ σε εξέλιξη χωρίς να διευκρινίζει όμως αν πρόκειται για την ταινία του Scorsese ή για ένα ξεχωριστό project.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου