Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Top 5: Ο Γιάννης των ScreamingDead Balloons μιλάει για πέντε από τα αγαπημένα του τραγούδια

  Ήρθε η μέρα να παρουσιάσουμε τους φίλους μας από τη Λάρισα, τους ScreamingDead Balloons. Ψυχεδέλεια και θόρυβος αποτυπωμένος στον πρώτο τους δίσκο που κυκλοφορεί σε βινύλιο και μπορείτε να τον ακούσετε εδώ.
   Η στήλη Greek Underground της Σεροτονίνης έχει ήδη κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στους ScreamingDead Balloons το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
   Δίνουμε το λόγο στο Γιάννη:

  "Τα τραγούδια που επέλεξα έχουν να κάνουν καθαρά με εμπειρίες σε live που έχω παρακολουθήσει και έχουν απλά χαραχθεί στην μνήμη μου ή απλά κάποιες στιγμές που σου μένει το τραγούδι του background".








Motörhead - Killed by death
   Ήταν το 2007 νόμιζα ότι είχα μεγαλώσει, ότι δεν μπορούσα να ακούω άλλο rock το έριχνα στην reggae, αλλά στο τρίτο μόλις τραγούδι βρέθηκα πεταμένος στην σκηνή του Principal χορεύοντας το Killed by death.




Thin Lizzy - Whiskey in the jar 
   2o έτος (1998), Θεσσαλονίκη, πολύ ρετσίνα, μία μοναδική συλλογή σε cd από το "ZOO" one more for the road.




Deep Purple - Highway Star
   Όλοι ροκάδες ξέρουν να τραγουδάνε όλα τα solo του τραγουδιού κάτω από την ντουζιέρα καλύτερα και από τον Ritchie Blackmore. Απίστευτη σύνθεση!!!




Judas Priest - Night Crawler 
   Ένας και μοναδικός λόγος που το έριξα στο rock - heavy metal. Δεν το πίστευαν τα αφτιά μου για χρόνια. Ο δίσκος ορισμός του heavy metal.





Black Sabbath - Wizard
   Ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι μου άρεσαν τόσο πολύ οι Sabbath, αλλά σε αυτό το live το κατάλαβα για τα καλά. Κουτσό με μία πατερίτσα στο χέρι (λόγω υπερβολικής απροσεξίας), βρέθηκα στο κάγκελο τις σκηνής χορεύοντας λες και δεν υπήρχε αύριο!!!











ScreamingDead Ballons links:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου