Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κυκλοφόρησε το καινούριο single του Monsieur Minimal με τίτλο ''My World Is You''. Ακολουθεί το τέταρτο άλμπουμ του!

Πρωτοεμφανίστηκε το 2007 με τα single  “Silk” και “Love is a circle” και όταν ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Lollipop μας άφησε όλους άφωνους.

H ξαφνική επιτυχία δεν τον επηρέασε αρνητικά και συνέχισε να γράφει μουσική με τον ίδιο ζήλο χαρίζοντάς μας άλλα δυο μοναδικά άλμπουμ το Πάστα Φλώρα το 2010 και το Minimal to Maximal του 2012.

Ο Monsieur Minimal a.k.a. Χρήστος Τσιτρούδης με αγάπη για την pop της δεκαετίας του 80 (της δεκαετίας που γεννήθηκε στα Γιαννιτσά δηλαδή) έχει γίνει πασίγνωστος συνδυάζοντας την indie pop με αρκετά electro στοιχεία δίνοντας στην μουσική του έναν αέρα ρομαντικής και νοσταλγικής διάθεσης. Καλοκαιρινές μουσικές που ταξιδεύουν τον ακροατή όπου αυτός νομίζει.

To τέταρτο άλμπουμ του Monsieur Minimal αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014 και ως προάγγελος του άλμπουμ πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο ''My World Is You'' το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Εάν θέλετε να αγοράσετε το καινούριο single πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου