Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο Marylin Manson θα παίξει στο Sons Of Anarchy

Φαίνεται  πως ο Marylin Manson το έχει βάλει για τα καλά σκοπό να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αφού οι guest εμφανίσεις του σε διάφορα τηλεοπτικά σήριαλ όλο και πληθαίνουν.
Έτσι μετά το Californication, το East and Bound αλλά και το Once Upon A Time, όπου απλώς δάνεισε την φωνή του σε έναν χαρακτήρα, αυτή τη φορά θα συμμετέχει σε μια άλλη πολύ επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά και δεν πρόκειται για άλλη παρά το Sons Of Anarchy. 

O πασίγνωστος μουσικός θα εμφανιστεί στην ερχόμενη έβδομη σεζόν της σειράς, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 2014, και θα υποδυθεί τον  Ron Tully, έναν ρατσιστή που επιστρέφει σαν χαρακτήρας στην σειρά.

Ο ίδιος ο Marylin δήλωσε σχετικά ότι το SΟA υπήρξε μεγάλο κομμάτι της ζωής του αλλά και του πατέρα του. Αυτό τον έκανε να αποφασίσει να λάβει μέρος στην σειρά και να κάνει τον πατέρα του περήφανο. Άλλωστε ένα μεγάλο μέρος της σειράς έχει να κάνει ακριβώς με αυτόν τον σκοπό. Το μόνο που του λείπει τώρα είναι μια μοτοσυκλέτα, είπε κλείνοντας ο Αμερικανός Σούπερ Σταρ.






Πηγή : The Hollywood Reporter


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου