Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Οι Arctic Monkeys ηχογράφησαν αποκλειστικά και ακουστικά στο XFM Radio του Λονδίνου το Do I Wanna Know

Οι Arctic Monkeys βρέθηκαν στο Λονδίνο τις τελευταίες μέρες για να δώσουν την μεγάλη συναυλία τους στο Finsbury park και φυσικά δεν έχασαν την παραμικρή ευκαιρία για να απολαύσουν την δημοσιότητα που τους έχει χαρίσει απλόχερα το τελευταίο τους άλμπουμ ΑΜ.

Αυτό που γίνεται με την μπάντα δείχνει να μην έχει προηγούμενο. Δεν υπάρχει δήλωσή τους οπουδήποτε που να μην γίνεται αμέσως η πιο πολυδιαβασμένη όπου και να την έδωσαν, η κίνηση που έκανε ο Alex Turner  στα βραβεία Βρετανικής μουσικής να πετάξει το μικρόφωνο στο πάτωμα έχει γίνει το απόλυτο hype και σατιρίζεται σε όλες σχεδόν τις κωμικές σειρές. (Το έχω δεί σε 3-4 ως τώρα, σίγουρα στο Brooklyn nine nine και στο Anger Managment και δεν θυμάμαι που αλλού.)

Φυσικά όπου πάνε είναι ανάρπαστοι και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δίνουν μάχη για μια εμφάνισή τους. Αυτό από ότι φαίνεται το έχει αναλάβει ο Alex Turner με τον Matt Helders, αφού τους έχουμε δει αρκετές φορές να εμφανίζονται unplugged στο στούντιο κάποιου σταθμού ερμνεύοντας είτε δικά τους κομμάτια είτε κάποια διασκευή. Σειρά είχε αυτή την φορά το XFM Radio του Λονδίνου όπου το ντουέτο ερμήνευσε το ΥπερΧιτ της μπάντας ''Do I Wann Know''.

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου