Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Το τελευταίο "κλικ" πριν το θάνατο

Οι τελευταίες γνωστές φωτογραφίες διασημοτήτων, πριν τον θάνατο τους. Σε μερικές περιπτώσεις το τελευταίο κλικ πατήθηκε μέρες ή και εβδομάδες πριν τον θάνατο, ενώ σε άλλες λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από το μοιραίο.


Το άρθρο το ανέβασε το ενημερωτικό site news 247, ωστόσο εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα και κάναμε και κάποιες προσθήκες που φανερά έλειπαν. Για να δείτε το άρθρο του 247 πατήστε εδώ.
Μην παραλείψετε να δείτε τα δυο σοκαριστικά βίντεο στο τέλος.






Μια από τις πιο τραγικές φωτογραφίες στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι αυτή του Τζον Λένον την ώρα που υπογράφει αυτόγραφο στον δολοφόνο του τον Μαρκ Τσάπμαν. Λίγη ώρα αργότερα ο Τσάπμαν πυροβόλησε και σκότωσε τον Λένον πισώπλατα.

Ο Keith Moon (Ντράμερ των Βρετανών The Who) πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1978, ήταν 32 ετών. Ο Moon έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για να περιορίσει το πάθος του για το αλκοόλ. Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου ζήτησε από τη σύντροφό του την Annette Walter- Lax να κάνει το πρωινό, εκείνη έκανε, έφαγε πήγε στο κρεβάτι του και πέθανε στον ύπνο του.




 Ο Hani Hanjour και ο Majed Moqed από κάμερα ασφαλείας ATM μια εβδομάδα πριν την τρομοκρατική επίθεση των Δίδυμων Πύργων


Οι φωτογραφίες του Jim Morisson με την Pamela Courson, από την μέρα που πήγαν ημερήσια εκδρομή σε μια πόλη λίγο έξω από το Παρίσι, κυκλοφορούν ευρύτερα στο ίντερνετ.  Τις φωτογραφίες τράβηξε λογικά ο φίλος του ζευγαριού  Alain Roney που είναι μαζί τους στην βόλτα και είναι τραβηγμένες στις 28 Ιουνίου πέντε μέρες δηλαδή πριν πεθάνει ο τεράστιος Τζίμι. Δεν έχω λοιπόν κανέναν λόγο να αμφισβητώ ότι αυτές είναι οι τελευταίες του φωτογραφίες. Για να δέιτε περισσότερες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα πατήστε εδώ.






Ο τελευταίας αγώνας του Ayrton Sena, ήταν στην πίστα της Imola, στην Ιταλία. Στον 7ο γύρο της διαδρομής το μονοθέσιο του έφυγε εκτός πίστας χτυπώντας ένα τοίχο από τσιμέντο με την ταχύτητα των 217 χλμ/ώρα. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Μπολόνια λίγες ώρες μετά




Θεωρείται ότι είναι η τελευταία φωτογραφία του χαρισματικού Freddie Mercury και είναι τραβηγμένη την άνοιξη του 1991, αρκετούς μήνες δηλαδή πριν τον θάνατό του στις 24 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Αρκετά παράξενο για έναν καλλιτέχνη τέτοιου βεληνεκούς όμως όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε εδώ ο Φρέντι είναι ήδη αδυνατισμένος αρκετά, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις στην συνέχεια λόγο της κατάστασης της υγείας του. όπως και να έχει είναι η τελευταία φορά που ο Φρέντι πόζαρε στον φακό.





Η φωτογραφία του Victor Hugo είναι από το νεκροκρέβατό του. Πέθανε στις 22 Μαΐου 1885 σε ηλικία 83 ετών έχοντας λάβει εν ζωή σπάνια δόξα για πνευματικό δημιουργό. Στη Γαλλία κηρύχθηκε εθνικό πένθος και μία νύχτα η σορός του έμεινε με τιμητική φρουρά κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου, ταιριαστή τιμή στον μεγάλο άνδρα των Γαλλικών Γραμμάτων.
 .


 Ο Vladimir Lenin φωτογραφίζεται στο αναπηρικό καροτσάκι του λίγο πριν να πεθάνει στο Γκόρκι το 1923. Αργότερα όταν απεβίωσε τον Ιανουάριο του 1924 ξέσπασε μια τεράστια φημολογία γύρω από τον θάνατό του. Η επίσημη  αιτία θανάτου του πάντως σύμφωνα με την έκθεση της αυτοψίας του είναι η εγκεφαλική αρτηριοσκλήρωση, κάτι που όμως υπέγραψαν μόνο 8 από τους 27 παθολόγους που τον παρακολουθούσαν



 O Brian Jones ήταν Άγγλος μουσικός και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones. Τη νύχτα της 2ας Ιουλίου 1969, ο Brian Jones, βρέθηκε ακίνητος στον πυθμένα της πισίνας του στο αγρόκτημα του στο Cotchford , κοντά στο Hartfield στο East Sussex. Η Σουηδή φίλη του, Άννα Wohlin, ήταν πεπεισμένη ότι ο Jones ήταν ακόμα ζωντανός όταν τον έβγαλαν από την πισίνα, αλλά όταν έφτασαν οι γιατροί, ήταν πολύ αργά! Στην έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι «ο θάνατος προήλθε από ατύχημα» και σημείωσε ότι το συκώτι και η καρδιά του ήταν σε βαριά κατάσταση και διευρυμένα με την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ



 .


 Η τελευταία φωτογραφία του Adolf Hitler λίγο πριν αυτοκτονήσει τοποθετώντας ένα πιστόλι στο στόμα του
  


Φωτογραφία του Philip Seymour Hoffman μέσα στο αεροπλάνο από Ατλάντα προς Νέα Υόρκη. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε την 30η Ιανουαρίου 2014 είναι από κινητό τηλέφωνο συνεπιβάτη. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ήταν "μεθυσμένος και φανερά ατημέλητος"




Paul Walker φωτογραφίζεται δίπλα στην Porsche με την οποία έχασε τη ζωή του




Φωτογραφία από το τελευταία συναυλία της Amy Winehouse. Η αστυνομία ανέφερε ότι τα αίτια του θανάτου της ήταν ανεξήγητα. Η νεκροψία έγινε δύο μέρες μετά το θάνατό της, στις 25 Ιουλίου 2011 με τα αποτελέσματά της να είναι ατελή και να μην μπορούν να στοιχειοθετήσουν την αιτία του θανάτου της. Στις 26 Οκτωβρίου 2011,το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας έδειξε, ότι η Γουάινχαουζ πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ.


                                                                  Βιντεο 1
                    

Το βίντεο από το θάνατο του Γερμανού ακροβάτη Karl Wallenda που έπεσε την ώρα που ακροβατούσε σε ένα σχοινί που ήταν δεμένο ανάμεσα σε 2 κτίρια το 1978 στο  Condado Plaza Hotel στο San Juan του  Puerto Rico


                                                                      Βίντεο 2
                             
Ανατριχιαστικό βίντεο του διεφθαρμένου Αμερικανού πολιτικού Robert Dwyer ο οποίος αφού έχει τελειώσει την ομιλία του αυτοκτονεί με ένα περίστροφο μπροστά στις κάμερες προκειμένου να μην εκτέισει τα 55 χρόνια φυλακής στα οποία καταδικάστηκε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου