Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το ξενέρωτο φινάλε του How I Met Your Mother

Πάει λοιπόν και το How I Met Your Mother μας άφησε χρόνους χθες μετά από 9 συναπτά έτη. Φαντάζομαι ότι όπως εγώ έτσι και πολλοί ακόμη τα τελευταία χρόνια βλέπαμε την σειρά μόνο και μόνο για ένα λόγο. Να δούμε τι θα γίνει στο τέλος!!! 

Η σειρά παρατράβηξε τα 9 χρόνια ήταν πάρα πολλά αναλογικά με το σενάριο και αυτό φάνηκε κάπου εκεί στην τεταρτοπέμπτη σεζόν όταν ήδη άρχισε να κουράζει. Από την στιγμή που ότι ήταν να γίνει είχε γίνει άρχισαν κάποια στιγμή  τα ίδια αστεία να επαναλαμβάνονται και πράγματα που μας είχαν κάνει να γελάσουμε, τώρα φαινόταν σαχλά. Και όμως κάθε χρόνο λέγαμε άντε ας το δούμε και φέτος τόσα χρόνια το βλέπουμε, μπας και ... μάταια όμως ο Τεντ παρέμενε ο ίδιος φλώρος κάθε χρόνο και τα νεύρα μας τσατάλια. 

Φτάσαμε λοιπόν στην πολύ συζητημένη ένατη και τελευταία σεζόν. Μια ολόκληρη σεζόν ασχολήθηκε με το Σαββατοκύριακο του γάμου της Ρόμπιν με τον Μπάρνεϊ, και άντε καλά όλα ως εδώ, όλα τακτοποιήθηκαν ο Τεντ το γνώρισε το κορίτσι το ερωτεύτηκε  μπλα μπλα μπλα. Κάπου εδώ είναι που θα ήθελα να γράψω το Χάπιλι Άφτερ αλλά δυστυχώς η παραγωγή είχε άλλη γνώμη.

Μας κράτησε για τέλος μια έκπληξη που όμως ήταν πικρή. Σε πέντε λεπτά μέσα κατέρευσαν τα πάντα. Ξαφνικά από το πουθενά και χωρίς να έχει γίνει καμία αναφορά πριν και χωρίς καθόλου εξήγηση πέθανε η γυναίκα που περιμέναμε να παντρευτεί ο Τεντ 9 χρόνια για να αναζητήσει να ζήσει τον ανεκπλήρωτο έρωτά του με την Ρόμπιν η οποία χώρισε με τον Μπάρνεϊ και ας φάγαμε μια ολόκληρη σεζόν να ασχολούμαστε μόνο με την μέρα του γάμου τους.  Μια σειρά που 9 χρόνια κινούταν σε ρυθμό χελώνας , τώρα ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά ανέτρεψε τα πάντα και μας ξενέρωσε απίστευτα. Παρ όλο που το ομολογώ ότι δεν είχα προβλέψει το τέλος με ξενέρωσε τόσο πολύ που πιστεύω πως είναι το χειρότερο φινάλε σειράς που έχω δεί ποτέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου