Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο Ομπάμα, καλεσμένος στην εκπομπή του Γαλιφιανάκη απέδειξε ότι έχει χιούμορ (video)

Στην χιουμοριστική διαδικτυακή εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη "Between two ferns" (Ανάμεσα σε δύο φτέρες) εμφανίστηκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος απέδειξε ότι έχει χιούμορ, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένας επικοινωνιακός ηγέτης.



Η εν λόγω εκπομπή είναι άκρως διάσημη για την ιδιαιτερότητά της καθώς στόχος του παρουσιαστή είναι να φέρει σε δύσκολη θέση του καλεσμένους του, για αυτό και αρκετοί την αποφεύγουν.
Στην αρχή της εκπομπής, ο Ζακ Γαλιφιανάκης απολογείται στον Ομπάμα που ανέβαλε την εκπομπή, προβάλλοντας γελοίες δικαιολογίες- λέει ότι χάλασε το mouse pad του και ότι έπρεπε να πάρει ένα ζευγάρι παπούτσια στη διαβητική θεία του. Ευτυχώς όμως , κατάφεραν να συναντηθούν, τονίζει.

"Το 2013, δώσατε χάρη σε μια γαλοπούλα χάρη την Ημέρα των Ευχαριστιών, το 2014 τι σκοπεύετε να κάνετε;", τον ρωτάει ο Γαλιφιανάκης, με τον Μπαράκ Ομπάμα να απαντάει ότι το ίδιο σκοπεύει να κάνει και του χρόνου.
"Το κάνουμε αυτό, κάθε χρόνο, το βρίσκετε καταθλιπτικό;", είπε ο Ομπάμα, απαντώντας με χιούμορ.

Στη συνέχεια, ο Γαλιφιανάκης τον ρωτά: "Πώς είναι να είσαι ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος;"
"Πώς είναι να μιλάς για τελευταία φορά σε έναν πρόεδρο;", απαντά ο Ομπάμα, εντυπωσιάζοντας με την ετοιμολογία του.

Μεταξύ άλλων, ο Μπαράκ Ομπάμα λέει στον Ζακ Γαλιφιανάκη ότι έχει δει το σόου και άλλες φορές και ήταν πολύ καλύτερο, όπως αυτό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος είναι όμορφος και χάρη σε αυτόν πήγε καλά το Hangover, αφήνοντας αιχμές για τον ίδιο τον Γαλιφιανάκη και τις κακές κριτικές του Hangover 3.

"Το να είσαι όμορφος, είναι εύκολο, το να είσαι κοντός, χοντρός και να μυρίζεις σαν ντορίτος και να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, αυτό είναι το θέμα", του απάντησε ο Γαλιφιανάκης.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν θα ήθελε μια τρίτη θητεία στον Λευκό Οίκο-κάτι που βέβαια απαγορεύει το σύνταγμα- ο Ομπάμα απαντά: "Εάν το έκανα αυτό θα ήταν σαν να έκανα μια τρίτη ταινία Hangover. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό ε;"

"Έχετε πει ότι αν είχατε γιο, δεν θα τον αφήνατε να παίξει ποδόσφαιρο, κύριε πρόεδρο. Τι σας λέει ότι θα ήθελε να παίξει και δεν θα ήταν σπασίκλας σαν εσάς;", τον ρωτά ο Γαλιφιανάκης, με τον Ομπάμα να απαντά με ερώτηση: Νομίζεις ότι μια γυναίκα σαν τη Μισέλ, θα παντρευόταν ένα σπασίκλα;
Τέλος, ο Ομπάμα τόνισε ότι δε θα πήγαινε στην εκπομπή του αν δεν είχε κάποιο σκοπό και αυτός είναι να προωθήσει το νέο πρόγραμμα υγείας και να το γνωρίσουν οι νέοι αμερικανοί.

         )




πηγή: news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου