Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Sex drugs & rock n' roll σε εβδομαδιαία δόση - Ένα σίριαλ για τη Νέα Υόρκη του 70

Τα όρια μεταξύ κινηματογράφου και τηλεόρασης γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα, με την τελευταία να αναδεικνύεται σε πόλο έλξης των δημιουργών, αλλά και των απαιτητικών θεατών.

Έτσι ο δημιουργός του Boardwalk Empire, Terence Winter που το όνομα του υπέγραψε τους θρυλικούς The Sopranos αλλά και το σενάριο της ταινίας The Wolf of Wall Street θα είναι ο σεναριογράφος του καινούριου αυτού εγχειρήματος. Δεύτερος συντελεστής ο Martin Scorsese (δεν χρειάζονται συστάσεις) θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο του σίριαλ της δεκαετίας όπως ήδη ακούγεται από τους ιδικούς. And last but not least ο Mick Jagger σε θέση παραγωγού στη σειρά που ακόμα δεν έχει όνομα. Ένα τέταρτο συν είναι το κανάλι που θα προβληθεί, HBO που όσο να είναι αποπνέει μια σιγουριά με επιτυχίες όπως Sex and the City, The Sopranos, Boardwalk Empire, Game of Thrones και True Detective

Το πιο πιθανό είναι η προβολή να αρχίσει το καλοκαίρι και θα αφηγείται μια ιστορία sex, drugs & rock n' roll στην κολασμένη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70. Με επίκεντρο τον ιδιοκτήτη μιας δισκογραφικής εταιρείας που προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο, ψάχνοντας τον καινούργιο ήχο που θα κάνει θραύση, την ώρα που η punk και η disco αρχίζουν να βγαίνουν στο προσκήνιο.

Μια εκρηκτική συνεργασία ανάμεσα σε πολύ μεγάλα ονόματα. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....




Πληροφορίες από iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου