Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Νέες κυκλοφορίες Ιανουαρίου (Spotify playlist)

Η φετινή χρονιά μπήκε δυναμικά φέτος και ήδη έχουμε αρκετές αξιόλογες νέες κυκλοφορίες. Οι Σκωτσέζοι Mogwai επιστρέφουν με ένα δίσκο αντάξιο του ονόματός τους, ενώ το "αφεντικό" Bruce Springsteen δίνει ελπίδες με το High Hopes. Ο ex Pavement, Stephen Malcmus συνεχίζει το στιχουργικό του παραλήρημα στο Wig Out at Jagbags.

Καινούριο album από το μελωδικό punk rock σχήμα Against Me! με τον απίστευτο τίτλο Trasgender Dysphoria Blues. Το ντεμπούτο album των Βρεταννών Toy έρχεται να δικαιολογήσει το hype γύρω από το όνομα τους. Οι Sharon Jones & The Dap-Kings αναβιώνουν τον soul-funk ήχο με ένα album που θα μπορούσε να είχε βγει το 1970!.

Η λίστα συνεχίζει με το ατμοσφαιρικό  I Break Horses των Σουηδών Chiaroscuro, το μελοδραματικό The Redeemer του Dean Blunt, την παραπονιάρικη folk του Brothers And Sisters Of The Eternal Son απο τον Damien Jurado. Οι Peggy Sue επιτέλους καταφέρνουν να βγουν από την αφάνεια με το indie folk elektro Choir Of Echoes.

Τέλος οι Alcest παίρνουν διαζύγιο από το black metal, δημιουργώντας το μελωδικό και ατμοσφαιρικό Shelter ενώ οι Blank Realm ανακατεύουν τα διαμάντια με τις πέτρες στο Grassed Inn δίνοντας ένα ενδιαφέρον ηχητικό μείγμα.

Για να παίξει η λίστα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία Spotify που προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και νέους τρόπους να ανακαλύψετε μουσική που σας ενδιαφέρει.

1 σχόλιο: