Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Οι Queens Of The Stone Age μαζί στην σκηνή με τους Nine Inch Nails στα βραβεία Grammy!



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η απονομή των  βραβείων Grammy έλαβαν χώρα σε μια λαμπρή τελετή στην Αμερική και συγκεκριμένα στην πόλη του Λος Άντζελες. Μπορεί οι Daft Punk να σάρωσαν τα βραβεία, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς, άλλοι όμως είναι αυτοί που έκλεψαν την παράσταση.


Μιλάω φυσικά για την live εμφάνιση στην σκηνή των Grammy, των Nine Inch Nails παρέα με τους Queens Of The Stone Age. Μάλιστα στην παρέα προστέθηκαν και ο κιθαρίστας των Fleetwood Mac, Lindsey Buckingham. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με την συμμετοχή του ο Dave Grohl παίρνοντας την θέση του στα τύμπανα.

Οι δυο μπάντες ενωμένες ερμήνευσαν το ''Copy Of A'' από τον τελευταίο δίσκο των Nine Inch Nails καθώς και το ''My God Is The Sun'' από τον τελευταίο δίσκο των QOTSA και χάρισαν στο κοινό των Grammy ανεπανάληπτες στιγμές. Σίγουρα όπως εγώ έτσι και πολλοί από σας θα έδιναν τα πάντα για να βρίσκονται εκεί. Από την στιγμή που όμως αυτό ήταν αδύνατο να γίνει έχουμε τουλάχιστον στην διάθεσή μας το παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την εμφάνιση τους.

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου