Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

O Josh Homme σχεδιάζει καινούρια άλμπουμ για Eagles Of Death Metal και Queens Of The Stone Age

Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες απο τότε που κυκλοφόρησε το ...Like Clockword των QOTSA και όμως ο Josh Homme έχει ήδη άλλα δυο άλμπουμ στα σκαριά για το 2014. Για αρχή με τους Eagles Of death Metal με τους οποίους είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ της μπάντας.
Σύμφωνα με το περιοδικό NME ο Homme δήλωσε στο Αυστραλιανό The Music η μπάντα έχει ηχογραφήσει ήδη έξι κομμάτια και συνεχίζει να δουλεύει σε έναν λογικό ρυθμό.

Αλλά και η βασική μπάντα του Josh Homme οι Queens Of The Stone Age δεν πατάνε καθόλου φρένο. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone η μπάντα ήδη έχει έτοιμο αρκετό υλικό για ένα καινούριο άλμπουμ. Η μπάντα είναι κλεισμένη για διάφορα Live και φεστιβάλ μέχρι τον Σεπτέμβριο και όταν τελειώσει έχει σκοπό να μπεί στο στόυντιο και να αρχίσει να ηχογραφεί το καινούριο άλμπουμ.

Το περίεργο θα ήταν βέβαια το ρεπορτάζ να έλεγε ότι ο Homme δεν κάνει τίποτα αφού με το να είναι μέλος σε τρεις μπάντες αλλά και να κάνει παραγωγές και συμμετοχές σε διάφορες άλλες ο ευφυέστατος Josh Homme είναι ένας από τους πιιο ενεργούς  και επιτυχημένους μουσικούς στον κόσμο.

                            



 Πηγή : spin.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου