Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Kυριακάτικο Σινεμά (Horror Movies)

Το σημερινό Κυριακάτικο Σινεμά είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του Horror. Πρόκειται για καινούριες ταινίες που ενδεχομένως δεν έχετε δεί ακόμη και έτσι η λίστα αυτή θα σας φανεί χρήσιμη. όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια βάλτε το ποπ- κορν να γίνεται και αρχίστε το κατέβασμα.


                                                               Bloody Acreses  (Comedy/ Horrror)
Ξεκινάμε με μια Αυστραλέζικη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Cameron και του Colin Cairnes οι οποίοι έχουν γράψει και το σενάριο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί  Damon Herriman, Angus Sampson και Anna McGahan. Όταν δυο αδέρφια που διατηρούν μια επιχείρηση με λιπάσματα αποφασίζουν να κρατήσουν ένα πτώμα από ένα τροχαίο η ιστορία μπλέκεται και παίρνει μια αστεία αλλά και τρομακτική τροπή.

           





                                                              Contracted (Drama/ Horror)
Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Eric England και με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Najarra Townsend, Caroline Williams και Alice Macdonald  η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο που μας πέρασε.
Μια νεαρή λεσβία, υπό την επήρεια ναρκωτικών, βιάζεται από έναν άγνωστο, σ' ένα πάρτι.
Δύο μέρες μετά ανακαλύπτει ότι έχει προσβληθεί από μία σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια
που στην πραγματικότητα, όμως είναι κάτι πολύ χειρότερο...

           





                                                            Would You Rather (Horror/ Thriller)
Σε σκηνοθεσία του  David Guy Levy και σενάριο του  Steffen Schlachtenhaufen. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί  Brittany Snow, June Squibb και Jeffrey Combs. O Raleigh έχει λευχαιμία και η αδερφή του η Iris  δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται για την θεραπεία του. Έτσι τους συστήνουν έναν φιλάνθρωπο εκατομμυριούχο που όμως προκαλεί την Iris να παίξει ένα παιχνίδι μαζί του για να την βοηθήσει.

           




                                                           American Mary (Horror) 

Θρίλερ Καναδικής παραγωγής σε σενάριο και σκηνοθεσία απο τις αδερφές Soska. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Κatharine Isabelle, Antonio Cupo και Tristan Risk. H Μary Mason  είναι φοιτήτρια γιατρικής και σύντομα θα γίνει χειρουργός. Δυστυχώς οι λογαριασμοί και τα χρέη την έχουν πνίξει και έτσι αποφασίζει να πιάσει δουλειά σε ένα Strip Club, εκεί όμως παράξενα πράγματα συμβαίνουν.

         






                                             ABC`s of Death (Horror Anthology/ Comedy)

Η ανθολογία αυτή έχει διάφορους σεναριογράφους και σκηνοθέτες ενώ την παραγωγή έχουν κάνει οι Αnt Timpson και Tim League. H ταινία χωρίζεται σε 26 μικρές ιστορίες τρόμου, όπου κάθε σκηνοθέτης επιλέγει ένα γράμμα του αλφάβητου και φτιάχνει την δική του ιστορία.

             



                                                       Stoker (ψυχολογικό θρίλερ)
Το Stoker είναι μια ταινία Αμερικανοαγγλικής παραγωγής σε σκηνοθεσία του Park Chan- Wook και σενάριο του Wentworth Miller. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Mia Wasikowska, Mathew Goode και Nicole Kidman.
Στα 18α γενέθλια της India Stoker- ένα κορίτσι με ιδιαίτερα αναπτυγμένη έκτη αίσθηση- η ζωή της αλλάζει ριζικά ύστερα από το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του πατέρα της.

         




                                                   The Conjuring (Yπερφυσικό/ Θρίλερ)
Σε σενάριο των Chad Hayes και Carey W. Hayes και σκηνοθεσία του James Wan. πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livigston και Lili Taylor.
Οι παραψυχολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν βοηθούν μια επταμελή οικογένεια να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην απομονωμένη έπαυλή της και οφείλονται σε μια πανίσχυρη δαιμονική οντότητα.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου