Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τα καλύτερα κομμάτια που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα

Ο πρώτος μήνας του του 2014 έφτασε στο τέλος του και η τελευταία του εβδομάδα μας αποκάλυψε σημαντικά καινούρια single που προσπαθήσαμε να βάλουμε σε μια σειρά και σας τα παρουσιάζουμε.





                                                                  Beck - Blue Moon 

H επιστροφή του Αμερικανού τραγουδοποιού είναι γεγονός και το καινούριο του άλμπουμ, αναμένεται να  κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο, ύστερα από έξι χρόνια δισκογραφικής απουσίας.  





                                               Bass Drum Of Death -Black Don`t Glow
Το California garage-rock διανύει μια περίοδο τεράστιας φόρμας με όλο και περισσότερες πολύ καλές μπάντες να ασχολούνται με το είδος και να διαπρέπουν. Έτσι μετά τους Ty-Segall, Thee Oh Sees αλλά και τους Whitw Fence στην λίστα με τις πολύ καλές μπάντες του είδους μπαίνει και το duo από το Mississippi oi Bass Drum Of Death. To καινούριο τους single με τίτλο ''Black Don`t Glow'' ακολουθεί τα δύο στούντιο άλμπουμ της μπάντας




                                                Cloud Nothings- I` M Not Part Of Me 

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των post-hardcore πάνκηδων από το Ohio του Cleveland είναι γεγονός. To τρίο πλέον, αφού η μπάντα αποφάσισε προς το παρόν τουλάχιστον να μην αντικαταστήσει τον αποχωρίσαντα Joey Boyer, είχε ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά με το Attack On Memory πριν από δυο χρόνια και τώρα κυκλοφορεί το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της την 1η Απριλίου του 2014. Μένει να δούμε κατα πόσο θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος αυτού που οι ίδιοι δημιούργησαν.







                                                         Thurston Moore- Detonation 
Χωρίς να χρειάζεται συστάσεις αφού πρόκειται για πρώην μέλος των πολύ μεγάλων Sonic Youth, o Thurston Moore τι και αν έχει φτάσει αισίως τα 55 χρόνια παραμένει πιστός στον ήχο που αγάπησε. Η λέξη σαπίλα, με την καλή της έννοια πάντα, νομίζω χαρακτηρίζει τέλεια το noise/ protopunk στυλ του Thurston που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

             




                                                      Chvrches- Bela Lugosi`s Dead 
Oι Chvrches (προφέρονται churches) είναι ένα τρίο synth-pop από την Σκωτία που έχει κερδίσει την φήμη του κυρίως μετά την προ ολίγων μηνών κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του με τιτλο ''The Bones Of What You Believe''. Το Bela Lugosi`s Dead είναι μια πολύ καλή διασκευή στο κομμάτι των Άγγλων goth- rockάδων Bauhaus.





                                                  Disclosure- F For You ft. Mary. J. Blige
Οι Βρετανοί Disclosure είναι ένα electronic music duo και τα έχουνε πάει περίφημα ως τώρα στα τρία χρόνια της ύπαρξής τους. Μετά από μερικά singles και ένα στούντιο άλμπουμ, η μπάντα είναι γνωστή κυρίως για το House, Deep House, Synthpop ύφος της. Το καινούριο single έρχεται όχι μόνο να ενισχύσει την  φήμη της αλλά και να την μεγαλώσει.

                




Πηγή : NME.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου