Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοι μπήκαν τελικά στο Rock And Roll Hall Of Fame

Όπως θα θυμάστε πριν από λίγες ημέρες είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία για τις καινούριες προσθήκες στο Rock N Roll Hall of Fame. Μάλιστα η ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ είχε δώσει την ευκαιρία στους αναγνώστες της να συμμετάσχουν στην διαδικασία. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα. Να σημειώσω μόνο ότι την δική μας ψήφο είχε πάρει ο Link Wray ο οποίος όμως δεν κατάφερε τελικά να μπεί στο Hall Of Fame.


Kiss, Nirvana, Peter Gabriel, Hall And Oates, Cat Stevens και Linda Ronstadt είναι τελικά οι έξι νέες προσθήκες στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Οι Kiss ήταν οι νικητές της ψηφοφορίας του κοινού, του οποίου οι προτιμήσεις συμπεριλήφθηκαν φέτος για δεύτερη φορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Στους E Street Band δίνεται το βραβείο μουσικής υπεροχής (Award for Musical Excellence), ενώ ο manager των Beatles, Brian Epstein, και ο αρχικός manager των Rolling Stones, Andrew Loog Oldham, θα τιμηθούν με το βραβείο Ahmet Ertegun.

Εκτός έμειναν, όπως και πέρυσι, οι Deep Purple, μαζί με τους Yes, The Zombies, N.W.A., The Replacements, LL Cool J, The Paul Butterfield Blues Band, Chic, Link Wray και The Meters.

Η φετινή τελετή θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου στο Barclays Center του Brooklyn. Θα είναι η πρώτη φορά που θα διατεθούν εισιτήρια για όποιον θέλει να παρευρεθεί στην τελετή.
phgh: rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου