Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο Roy Harper κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου

O 72χρονος διάσημος τραγουδιστής της Folk- rock Roy Harper κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός 12χρονου κοριτσιού και 9 ακόμη σεξουαλικά εγκλήματα.

Τα περιστατικά συνέβησαν μεταξύ 1975-77 και όλα σχετίζονται με το ίδιο θύμα, όπως αναφέρει το BBC.
O Harper θα εμφανιστεί ενώπιον του Ηereford Magistrates Δικαστηρίου, την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. Ο Harper είχε ανακριθεί σχετικά τον περασμένο Φεβρουάριο από την αστυνομία του αεροδρομίου Heathrow και πριν από ένα μήνα του ήρθε η κλήση για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Ο διάσημος καλλιτέχνης που ζεί πλέον μόνιμα στην Ιρλανδία είχε συνεργαστεί με τους Pink Floyd ερμηνεύοντας τα φωνητικά στο κομμάτι tους ''Have A Cigar'' ενώ και οι Led Zeppelin τον έχουν καταχωρήσει στην λίστα με τις επιρροές τους, έχοντας μάλιστα γράψει και τραγούδι προς τιμήν του το ''Hats Off to (Roy) Harper''. Ο καλλιτέχνης τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το 22ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο ''Man and Myth'' σχεδόν πέντε δεκαετίες μετά το ντεμπούτο άλμπουμ του ''Sophisticated Beggar''.του 1966. Μάλιστα ο Άγγλος τραγουδοποιός τον περασμένο μήνα ολοκλήρωσε μια sold out περιοδεία.


                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου