Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Rock N Roll παράδεισος- Πώς θα έμοιαζαν διάσημοι ροκ σταρ σήμερα εάν δεν είχαν πεθάνει!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το πώς θα έμοιαζαν άραγε ο Jim Morrison, ο Elvis Presley, η Janis Joplin και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες που ''έφυγαν'' πρόωρα από την ζωή, αν ζούσαν ακόμα σήμερα?
Για να απαντήσει σε αυτήν την δελεαστική ερώτηση η  Sachs Media Group συνεργάστηκε με την Phojoe εταιρία αποκατάστασης και χειραγώγησης φωτογραφιών. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας παρακάτω. Το άλμπουμ αυτό έγινε ως ένας φόρος τιμής στους καλλιτέχνες που λατρεύτηκαν από παλιότερες γενιές, αλλά και για να βοηθήσουν στο να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη τους και για τις επόμενες γενιές- όπως δηλώνει η Sachs Media Group.




Kurt Cobain


Τραγουδιστής και κιθαρίστας της επαναστατικής Grunge μπάντας Nirvana. Πέθανε στις 8 Απριλίου 1994, σε ηλικία 27 ετών,αυτοκτόνησε με πυροβολισμό στο κεφάλι. . Σήμερα θα ήταν 47 χρονών.




                                                                     Dennis Wilson
O Dennis Wilson ήταν ο ντράμερ της surf μπάντας The Beach Boys. Πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου, 1983 σε ηλικία 39 ετών όταν πνίγηκε σε πισίνα στο Λος Άντζελες αφού βούτηξε μεθυσμένος. Σήμερα θα ήταν 69 χρονών.




                                                                   Karen Carpenter
Τραγουδίστρια και ντράμερ των Carpenters, πέθανε 4 Φεβρουαρίου 1983, σε ηλικία 32 ετών. H αιτία θανάτου της ήταν καρδιακή βλάβη που προκλήθηκε από  ψυχικές διαταραχές σε συνδυασμό με την νευρική της ανορεξία. Σήμερα θα ήταν 63 χρονών.

                                                                                                                                                                              

                                                                       Bob Marley
O σπουδαιότερος καλλιτέχνης της Ρέγγε όλων των εποχών. Πέθανε στις 11 Μαίου 1981, σε ηλικία 36 ετών από καρκίνο. Σήμερα θα ήταν 68 χρονών.



John Lennon
Ιδρυτικό μέλος των Beatles, τραγουδιστής και συνθέτης πέθανε σε ηλικία 40 ετών, όταν δολοφονήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1980. Σήμερα θα ήταν 67 χρονών.

                     

Keith Moon 
Ντράμερ των The Who. Πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1978 σε ηλικία 32 ετών, αυτοκτόνησε παίρνοντας 32 χάπια. Σήμερα θα ήταν 67 χρονών.




Elvis Presley
O Βασιλιάς του Rock N Roll. Πέθανε στις 16 Αυγούστου του 1977 σε ηλικία 42 ετών. Βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου του από υπερβολική δόση ναρκωτικών. (πολλοί πιστεύουν πάντως ότι ο Έλβις είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του και ότι μπορεί να ζεί ακόμη). Σήμερα θα ήταν 78 χρονών.




'Mama' Cass Elliot
Τραγουδίστρια των Mama`s and Papa`s πέθανε στις 29 Ιουλίου του 1974 σε ηλικία 33 ετών στον ύπνο της από καρδιακή ανακοπή. 4 χρόνια αργότερα πέθανε στο ίδιο διαμέρισμα και σε ίδια ηλικία ο Keith Moon! Σήμερα θα ήταν 72 χρονών




                                                                    Bobby Darin
Γνωστός τραγουδιστής του Rock N Roll. Πέθανε στις 20 Δεκεμβρίου του 1973 σε ηλικία 37 ετών από καρδιακά προβλήματα. Σήμερα θα ήταν 77 χρονών.




                                                                        Jim Morrison
Τραγουδιστής και συνθέτης των Doors, πέθανε στις 3 Ιουλίου του 1971 σε ηλικία 27 ετών. Βρέθηκε νεκρός μέσα στην μπανιέρα του υπό μυστηριώδεις συνθήκες, από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Σήμερα θα ήταν 70 ετών.




Janis Joplin

Σπουδαία τραγουδίστρια του Μπλούζ-ροκ. Πέθανε στις 4 Οκτωβρίου του 1970 σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η Τζάνις σήμερα θα ήταν 70 χρονών.



                                                                    Jimi Hendrix
Για πολλούς ο καλύτερος κιθαρίστας του ροκ όλων των εποχών. Πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1970 σε ηλικία 27 ετών. Η συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε δεν είναι ξεκάθαρες. Την ημέρα που πέθανε ο Jimi  είχε πάρει βαρβιτουρικά και τα συνδύασε με υπνωτικά χάπια καθώς υπέφερε από αυπνία. Σήμερα θα ήταν 71 χρονών.




Πηγή : Sachsmedia.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου