Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Oι Motorhead ανακοίνωσαν τις καινούριες ημερομηνίες

Πρίν από λίγες μέρες η θρυλική μπάντα είχε ανακοινώσει την αναβολή  της ευρωπαϊκής της περιοδείας, λόγο των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο ο Frontman του συγκροτήματος Lemmy. O Lemmy είχε υποσχεθεί μέσα από μια ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook ότι σύντομα θα αντικαταστήσουν τις ημερομηνίες με καινούριες.


Έτσι και έγινε σήμερα με καινούρια δήλωση που αναφέρει : ''Όλα είναι καλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το καινούριο χρονοδιάγραμμα της βρετανικής/Ευρωπαϊκής μας περιοδείας. Με έναν γρήγορο καινούριο σχεδιασμό, όλες οι ημερομηνίες αντικαταστάθηκαν και επιβεβαιώθηκαν. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να τα κρατήσουν καθώς αυτά θα ισχύσουν κανονικά στις καινούριες ημερομηνίες. ''

Όπως είναι γνωστό η ευρωπαϊκή περιοδεία των Motorhead, τουλάχιστον στην πρώτη της φάση, δεν θα περάσει από την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό ακόμη η μπάντα θα είναι σε θέση να κάνει περιοδείες, αφού εμβληματικός Lemmy έχει φτάσει αισίως τα 68 του χρόνια, για αυτό καλό θα είναι όποιος έχει την δυνατότητα να τους δεί σε κάποια από τις παρακάτω τοποθεσίες να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη!


Motorhead European tour 2014


Feb 13: Glasgow Academy
Feb 14: Newcastle City Hall
Feb 16: Manchester Apollo
Feb 17: Wolverhampton Civic Hall
Feb 19: London Brixton Academy
Feb 20: Nottingham Royal Concert Hall
Feb 22: Paris Zenith
Feb 24: Deinze Brielpoort
Feb 25: Germany Sporthalle
Feb 27: Germany Zenith
Mar 01: Frankfurt Jahrhunderthalle
Mar 02: Berlin Velodrom
Mar 04: Dusseldorf MEH
Mar 05: Stuttgart Schleyerhalle
Mar 08: Linkoping Cloetta Center
Mar 10: Horsens Forum Horsens
Mar 12: Oslo Sentrum Scene
Mar 14: Helsinki Hartwell Arena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου