Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Live N Roll - Τα καλύτερα Live της εβδομάδας

Τελικά ο Νοέμβρης κατά το δεύτερο δεκαήμερό του μας θύμισε ότι είμαστε στο φθινόπωρο και μας προσγείωσε απότομα με βροχές και δυνατό αέρα. Σε καμιά περίπτωση πάντως αυτό το γεγονός δεν μας χαλάει το κέφι και ίσως και να ενδυναμώνει την επιθυμία μας για την παρακολούθηση κάποιου ''δυνατού'' live. Από  ότι φαίνεται πάντως αυτήν την βδομάδα, που και πάλι έχει αξιόλογα live, οι επιλογές  θα είναι λίγο πιο Metal. συγκεντρώσαμε και πάλι και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές.


1. Orange Goblin Από τους heavy metal/hard rock δυναμίτες του “Time Travelling Blues” μέχρι την stoner/space rock αποθέωση του “The Big Black”, οι εκπληκτικοί Orange Goblin στα πάνω από 15 χρόνια παρουσίας τους μπορούν να υπερηφανεύονται για μια πορεία απόλυτης μουσικής συνέπειας αλλά και υποδειγματικού rock & roll attitude. Στις 14, 15, 16 και  Οκτωβρίου η απόλυτη stoner metal μπάντα από την Γηραιά Αλβιόνα θα αλωνίσει την Ελλάδα για τέσσερις εκρηκτικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 8Ball Club Θεσσαλονίκη (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου Club An Αθήνα (Σολομού 13-15, Εξάρχεια)
Σάββατο 16 Νοεμβρίου Club Stage  Λάρισα(Ήρας και Φιλίππου 8)
Κυριακή 17 Νοεμβρίου Μικρός Πρίγκηπας, (Πάτρα)


2. The Growlers (USA) Οι ιδρυτές του "Beach Goth", όπως οι ίδιοι αρέσκονται να προσδιορίζουν An Club (Σολομού 13-15,Εξάρχεια) και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα) Η μπάντα γνωρίζει αρκετά μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας και αναμένεται κοσμοσυρροή στα δυο Live. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 17
τον ήχο τους - μια μίξη surf, country και ψυχεδέλειας - θα βρεθούν τον Νοέμβριο για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:
Musicland-Ticket House (Μητροπόλεως 102), Λωτός (Σκρα 7) και ηλεκτρονικά μέσω Viva.gr: πατήστε εδώ!

3. Children Of Bodom Οι Φινλανδοί Children Of Bodom έρχονται στην Ελλάδα για μία εμφάνιση το,
Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στο  Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα) . Μετά από 16 χρόνια καριέρας κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν κυκλοφορήσει 7 studio δίσκους, οι Children of Bodom δικαίως θεωρούνται ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα και επιδραστικά συγκροτήματα του heavy metal στερεώματος.
Μαζί με τους C.O.B. θα εμφανιστούν οι Πολωνοί Decapitated οι οποίοι και θεωρούνται ένα από τα πλέον ταλαντούχα ονόματα στο χώρο του ακραίου metal. Οι Decapitated ξεκίνησαν ως ένα αμιγώς death metal σχήμα αλλά στις τελευταίες τους κυκλοφορίες δείχνουν να ασπάζονται στοιχεία από το σύγχρονο progressive εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς και καθιστώντας το επερχόμενο album τους ως μία από τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι : 27 ευρώ τα πρώτα 500 εισιτήρια και μετά την εξάντλησή τους 32 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Στά Public και στο Tickethouse , www.ticketservices.gr

4. Torres w/Jef Maarawi Η Torres, κατά κόσμο Mackenzie Scott, τραγουδοποιός από το Nashville,
Έναν ήχο που αποτυπώθηκε σ’ ένα υπέροχο ντεμπούτο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε μέσα σε 5 μέρες, σε μπομπίνα, σ’ ένα σπίτι στο Tennessee και απέσπασε θερμές κριτικές, με εντυπωσιακότερη ίσως αυτή του pitchfork που της χάρισε ένα 8.1*. Χαρακτηρίστηκε «ωμά ρεαλιστικό», «αντισυμβατικό και πολύπλευρο», «νοσταλγικό», αξιοπρόσεκτο «χάρη στην ένταση και την ησυχία του».

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, η Torres θα το παρουσιάσει live στο gig space του six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα), στην πρώτη της σόλο εμφάνιση στην Αθήνα, ακριβώς όπως πρέπει: αυτή και η Gibson της.

Μαζί της, απόλυτα ταιριαστό support act, ο Jef Maarawi, live έπειτα από μήνες σιωπής και λίγο καιρό πριν από την κυκλοφορία του πρώτου του ολοκληρωμένου δίσκου ως Egg Hell από την Inner Ear.
υπήρξε «βουτηγμένη» από γεννησιμιού της στη γνήσια country και folk. Την ειδοποιό όμως διαφορά στον ήχο της έκανε μια Gibson 335 που της έκαναν δώρο οι δικοί της κάποια χριστούγεννα στο όχι μακρινό παρελθόν. Κατά δική της ομολογία, ήταν όταν ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρικά που «βρήκε τον ήχο της», κάπου εκεί στα 22 της χρόνια.

Εισιτήρια:
Περιορισμένη ηλεκτρονική προπώληση: 10€
Υπόλοιπο προπώλησης: 12€
Ταμείο: 14€

Σημεία προπώλησης:
www.viva.gr
Και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου