Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Live N Roll τα καλύτερα live της εβδομάδας

Μεταφέραμε την στήλη στην Τετάρτη για αυτήν την βδομάδα και από την άλλη βδομάδα θα πάει στην Δευτέρα πλέον. Οι αλλαγές αυτές γίνονται για δυο λόγους 1ον για να μπορούμε να σας παρουσιάζουμε και τα Live που γίνονται μεσοβδόμαδα (για αυτούς που έχουν την δυνατότητα να πάνε τις καθημερινές) και 2ον για να προλαβαίνετε να αγοράζετε τα εισιτήρια στις τιμές της προπώλησης. Παρακάτω λοιπόν είναι οι προτάσεις μας για αυτή την βδομάδα και η επιλογή όπως πάντα είναι δική σας....



1. Wax Tailor and The Dusty Rainbow  

O Wax Tailor, o διάσημος Γάλλος μουσικός και παραγωγός κι ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της
trip hop / post hip hop / electronica σκηνής, επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την μπάντα του, The Dusty Rainbow Experience, για δύο μοναδικές συναυλίες, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).

Τιμή εισιτηρίου: 21 ευρώ (προπώληση από 1/10 μέχρι 9/11). Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 24 ευρώ. Διάθεση στα καταστήματα Public.



2. Jucifer   (six d.o.g.s Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Οι Jucifer γιορτάζουν τα είκοσι χρόνια ύπαρξής του με μια περιοδεία που θα περάσει από τη χώρα μας το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Το  Rock/Sludge duo από την Georgia των ΗΠΑ φημίζεται για την αγάπη του για τα πολλά decibel και τον εκκωφαντικό του θόρυβο. Το Live είναι προγραμματισμένο να γίνει στο six d.o.g.s  και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9μμ. Το κοινό θα ''ζεστάνουν'' οι  Earth Of Distrust και οι Korsikov .
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€ προπώληση και 15€  στο ταμείο
Για online προπώληση πατήστε εδώ.


3. Year of the Goat - (8 Ball Club Πίνδου 1, Λαδάδικα)

Οι Σουηδοί Year of The Goat θα εμφανιστούν την Κυριακή 10/11 στο Club Eightball στην
Θεσσαλονίκη. Οι Year Of The Goat είναι εκ των σημαντικότερων και ποιοτικότερων εκπροσώπων του νέου κύματος του occult rock. Μαζί τους θα είναι και οι Αθηναίοι satanic metallers MAHAKALA που θα εμφανιστούν στα πλαίσια της προώθησης του ντεμπούτο album τους, “Devil's Music”.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15€ (ταμείο)/12€ (προπώληση)
Προπώληση εισιτηρίων από: Drifter Rock Bar, Nephilim Music Store, Ticket House, Beeratis Rock Bar


4. The Oscillation (Θεσσαλονίκη- Αθήνα)

Ακόμα ένα σημαντικό σχήμα του νεο-ψυχεδελικού δόγματος, με πολλές kraut αναφορές – και αρκετά κοντά στον ήχο των Föllakzoid που είδαμε πρόσφατα στη χώρα μας – , οι The Oscillation έρχονται στην Ελλάδα για δυο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι Βρετανοί, που φέτος κυκλοφόρησαν το τρίτο άλμπουμ τους From Tomorrow, “an attempt to find some kind of new mental and spiritual zones”, σύμφωνα με τους ίδιους, θα εμφανιστούν την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Eightball Club της Θεσσαλονίκης (Πίνδου 1, Λαδάδικα) και την επόμενη στο Death Disco στην Αθήνα (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή)

Προπώληση: Lotus Record Shop, Tickethouse (Musicland)/Ταμείο: 13€



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου