Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

O Steven Tyler (Aerosmith) ετοιμάζει κομμάτι με τον PSY (Gagnam style)

Η κατηφόρα του Steven Tyler των Aerosmith μοιάζει να μην έχει τέλος αφού μετά την συμμετοχή του σε Αμερικάνικο μουσικό ριάλιτι σόου, τώρα ετοιμάζεται να ηχογραφήσει κομμάτι μαζί με τον Νότιο- Κορεάτη PSY.
Είναι κάτι σίγουρα το απροσδόκητο και επικό,  αφού η ανατολή θα συνεργαστεί με την δύση, καθώς ο Psy  αποκάλυψε πως θα συνεργαστεί με τον Tyler για να σε  ένα καινούριο κομμάτι.
Ο Κ-pop ράπερ ο οποίος είναι το εξώφυλλο του Οκτώβρη στο ιταλικό περιοδικό L` Uomo Vogue, δήλωσε '' όταν πήγαινα στο γυμνάσιο κι το λύκειο έκλαιγα ακούγοντας τους Aerosmith να τραγουδάνε το ''Crazy'' ή το ''Amazing'' ή κάποιο άλλο. Ήταν τα πρότυπά μου και τώρα θα συνεργαστώ με τον Steven Tyler ? ρε τι γίνεται! '' Αγαπώ την ζωή μου πρόσθεσε γελώντας ο PSY.
O Psy ακόμα πρόσθεσε πως το κομμάτι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και έπονται ακόμα πολλές συνεργασίες με αμερικανούς καλλιτέχνες (μην το χάσουμε!)...
Τον περασμένο Μάιο οι δυο άντρες είχαν συναντηθεί στην Σινγκαπούρη στα πλαίσια του 2013 Star Academy Awards. Μετά την συνάντηση και αφού ο Psy ανέβασε μια φωτογραφία τους στο twitter, οι δυο άντρες αντάλλαζαν φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν, στο ίντερνετ.
Φένεται πως ο Tyler περνάει μια περίοδο βαρεμάρας και στέρησης έμπνευσης, και έτσι κάνει πράγματα για να περάσει την ώρα του, τα οποία όμως σίγουρα δεν τιμούν το όνομα που είχε φτιάξει τόσα χρόνια στην μουσική βιομηχανία.
Καλό θα ήτανε κύριε Tyler, αφού δεν μπορείτε πλέον να γράψετε μουσική να αποσυρθείτε και να βρείτε καινούρια χόμπι στην ζωή σας μακριά από την σόουμπιζ. Άλλωστε οικονομικό πρόβλημα δεν θα έχετε ποτέ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου