Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η ''Επανάσταση'' των Doors

Τώρα βέβαια όταν μιλάμε για τους Doors μιλάμε πλέον για τα δυο εναπομείναντα εν ζωή μέλη John Densmore  και Robby Krieger oι οποίοι εκεί γύρω στα 70 τους δείχνουν να συνεχίζουν να νοιάζονται για τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Και αν και θεωρώ πολύ πιθανό το αν ο Ray Manzarek ζούσε να συμφωνούσε με την κυκλοφορία του DVD είμαι σίγουρος πως αν ζούσε ο Τζίμ Μόρισον θα διαφωνούσε κάθετα. Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε, εάν ζούσε ο τεράστιος Τζίμ οι Doors ακόμη θα γράφανε τραγούδια.

Αφού λοιπόν έφτιαξαν καινούριες μπάντες, κυκλοφόρησαν δίσκους (κάποια στιγμή υπήρξε η σκέψη και για επανένωση των Doors χωρίς τον Μόρισον φυσικά αλλά μάλωσαν αφού δεν συμφωνούσαν όλοι) έγραψαν βιβλία, τώρα ήρθε η σειρά να κυκλοφόρησει ένα DVD με σπάνιο υλικό.

Το καινούριο DVD περιέχει Τηλεοπτικές εμφανίσεις, μουσικά video και υλικό των Doors.
Ο τίτλος του είναι "R-Evolution" και η κυκλοφορία του προγραμματισμένη για τις 3 Δεκεμβρίου.

Στα περιεχόμενα του DVD βρίσκονται εκτελέσεις κλασικών τραγουδιών του group, όπως τα "L.A. Woman", "People Are Strange", "Light My Fire", "Break Οn Through (To Τhe Other Side)" και σχολιασμός από τους John Densmore, Robby Krieger και τον προσφάτως εκλειπόντα Ray Manzarek.

Στo "R-Evolution" υπάρχει επίσης ένα εκπαιδευτικό φιλμ της Ford με μουσική των Doors και αποσπάσματα από την εμφάνιση του group στο Malibu U. Η deluxe edition θα συνοδεύεται από βιβλιο 40 σελίδων με στίχους και φωτογραφίες. 
Το DVD βγαίνει στην αγορά 2 μήνες μετά την 40η επέτειο της διάλυσης της μπάντας.


Είμαι σίγουρος πως οι πολυπληθείς φαν της μπάντας σε όλο τον κόσμο θα υποδεχτούν χαρούμενοι το σπάνιο υλικό, έως ότου να επιστρέψουν στην νοσταλγία για το συγκρότημα που τόσο αγάπησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου