Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Placebo Loud Like Love

Μετά από 4 χρόνια απουσίας και το πετυχημένο Battle For The Sun οι Placebo επιστρέφουν δισκογραφικά με τον καινούριο τους δίσκο Loud Like Love..
.Η μπάντα σίγουρα είναι από τις αγαπημένες του ελληνικού κοινού, αφού παρ`όλο που  χαρακτηρίζεται ως ροκ εναλλακτική μπάντα,έχει καταφέρει να κερδίσει το  pop κοινό που δεν χαλιέται καθόλου μετά από μια επιτυχία της Βανδή να ακούσει κάποιο από τα χιτάκια τους .Όλο αυτό το σκηνικό φυσικά ,εδώ και χρόνια,αφήνει τους φίλους του Ροκ εν Ρολ παγερά αδιάφορους.Το Loud Like Love είναι ένας δίσκος που  θα αγαπηθεί σίγουρα από τους φίλους της μπάντας,έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού δίσκου τους και όλα τα κομμάτια νομίζεις πώς τα έχεις ξανακούσει.Έχουν περάσει 17 χρόνια από το Placebo τον ομώνυμο πρώτο τους δίσκο και σίγουρα  η ενέργεια που έβγαζαν τα κομμάτια εκείνης της εποχής δεν υπάρχει.Η καλογυαλισμένη παραγωγή (όπως λέει και ένας φίλος) ,η ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα σημεία στα οποία οδηγεί το πιάνο με ''ύποπτες'' μελωδίες και τα βιολιά, οι συνεχείς αναφορές στην ιδιαίτερη σεξουαλική ζωή της μπάντας αλλά και η δεσποτική φωνή του Brian Molko είναι συστατικά που εγγυώνται την επιτυχία του δίσκου.Σίγουρα οι φίλοι του συγκροτήματος θα τον υποδεχτούν θερμά ,ακόμα και οι θυμωμένοι από την περιβόητη συναυλία της Θεσσαλονίκης  θα τους συγχωρήσουν και θα το εκτοξεύσουν ψηλά στα τσαρτς ανά τον κόσμο.
Η ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ζητάει κάτι άλλο!
Το Loud Like Love είναι το πρώτο single του δίσκου.

2 σχόλια:

  1. μμμμ.......... καλά τα λες φίλε μου........ "δυστυχώς" έτσι είναι.... συνεχίζουμε να αγαπάμε placebo όμως !!!!...........


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλά κάνετε .Δεν βλέπω κάποιον λόγο για το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή