Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

We 've been trying to reach you, Thom

Το "OK Computer" κλείνει τα 20 χρόνια του και οι Radiohead το γιορτάζουν με μία επανακυκλοφορία του δίσκου, αυτή τη φορά με τίτλο "ΟΚ ΝΟΤ ΟΚ".


Για πολλούς το "OK Computer" αποτελεί τον επιδραστικότερο δίσκο των Radiohead και σημείο αναφοράς, καθώς μέσω αυτού το συγκρότημα ξεχώρισε και αποστασιοποιήθηκε από τη βρετανική ποπ. Η θεματολογία του έχει να κάνει με τον τρόπο που η πολιτική και η τεχνολογία επηρεάζουν την κοινωνική και προσωπική ζωή του ανθρώπου οδηγώντας τελικά στην αποξένωση.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου του 1997 από τη δισκογραφική εταιρεία Parlophone και κέρδισε ένα βραβείο Γκράμι για το καλύτερο άλμπουμ στην κατηγορία της εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

Η νέα συσκευασία της κυκλοφορίας περιλαμβάνει 8 ακυκλοφόρητα και B-Sides όπως : "I Promise", "Lift", "Man Of War" και remaster του original υλικού του "OK COMPUTER". Πρόκειται για μία σπέσιαλ έκδοση σε ένα μαύρο κουτί με πειραγμένο εξώφυλλο και 3 δίσκους βινυλίου συνοδευόμενους από ένα βιβλίο με πάνω από 30 artworks (τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν εκδοθεί) 104 σελίδες από το προσωπικό ημερολόγιο του Thom Yorke, όλους τους στίχους που ακούγονται στον δίσκο, σκίτσα 48 σελίδων από τους "Donwood and Tchock's (Aka Thom Yorke)" και ένα mixtape "90αρας" κασέτας με επιλογές της μπάντας από επιρροές και ηχογραφήσεις αρχείου.

Κυκλοφορεί τον Ιούνιο από την XL Recordings.

Προπαραγγελία http://www.oknotok.co.uk/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου