Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ντελίριο προκαλεί στους οπαδούς της σειράς ταινιών Πόλεμος των Άστρων το νέο τρέιλερ του Star Wars Episode VII:The Force Awakens.

Τεράστιος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φανατικών φίλων της σειράς ταινιών Star Wars. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το νέο trailer για την 7η ταινία της σειράς η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.
Στο καινούριο trailer που διαρκεί πάνω από 2 λεπτά μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε, αφού οι σκηνές δράσης που προβάλλονται είναι περισσότερο θεαματικές από ποτέ!

Αυτή την φορά στο trailer εμφανίζονται τόσο οι νέοι πρωταγωνιστές Ντέιζι Ρίντλει, Τζον Μπογιέγκα και Όσκαρ Άιζαακ όσο φυσικά και οι  εκπρόσωποι της παλιάς φρουράς Χάρισον Φορντ, Πίτερ Μέιχιου και Άνταμ Ντράιβερ.

Μάλιστα η Ντέιζι Ρίντλεϊ μοιράστηκε στο διαδίκτυο την συγκίνηση που ένιωσε την πρώτη φορά που παρακολούθησε το καινούριο trailer.



Με την δημοσίευση του καινούριου trailer κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια στην Αμερική και άρχισαν κατευθείαν να σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η ταινία θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου, στην Αμερική, ενώ στην χώρα μας την παραμονή των Χριστουγέννων.


Παρακολουθήστε το καινούριο trailer...

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου