Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

O Morrissey διέκοψε συναυλία μετά από 6 τραγούδια

Δεν είναι η πρώτη φορά, και πιθανότατα δεν είναι η τελευταία. Το βράδυ της Τετάρτης ο Morrissey διέκοψε οριστικά συναυλία του, μόλις 25 λεπτά από την έναρξή της –είχε πει 6 τραγούδια- στην Βαρσοβία της Πολωνίας.


Αιτία ήταν οι συνεχείς βρισιές και προσβολές από άτομο που στεκόταν μπροστά στη σκηνή. «Τα σχόλιά του ήταν ακραία προσβλητικά και σωβινιστικά» ήταν το σχόλιο ενός εκ των διοργανωτών της Live Nation, που θεωρεί πως ήταν αδύνατον να συνεχίσει ο καλλιτέχνης. Οπαδοί του Moz, ήταν οποίοι ήταν εκεί, έγραψαν στο twitter πως ο άγνωστος άνδρας, των ρωτούσε περίεργα πράγματα για την κατάσταση του καρκίνου μαζί με τις βρισιές.

Βέβαια, υπήρξαν κι άλλοι, που είχαν παράπονα από τη συμπεριφορά του Morrissey, καθώς λίγο πριν αποχωρήσει, είχε ζητήσει από την ασφάλεια να απομακρύνει τον «δράστη» και θα μπορούσε να συνεχίσει λίγο αργότερα.

Οσοι βρέθηκαν στην συναυλία της Βαρσοβίας, μπόρεσαν με το εισιτήριό τους να δουν αυτή της Κρακοβίας, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ. Δείτε στο παρακάτω video στιγμιότυπα από όσα συνέβησαν. Να θυμίσουμε πως ο Morrissey θα είναι στην Αθήνα την 5η Δεκεμβρίου

             Πηγή : www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου