Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Brian May ξόδεψε 10.000 λίρες για να κλείσει πρώτη θέση σε αεροπλάνο για την κιθάρα του!

Ο Βrian May των Queen πλήρωσε δέκα χιλιάδες λίρες Αγγλίας για να κλείσει θέση για να κλείσει θέση στο αεροπλάνο που ταξίδευε, για την αγαπημένη του κιθάρα!

Όπως αναφέρει η Daily Mirror o May προτίμησε να ταξιδέψει δίπλα στην κιθάρα του σε πτήση της British Airways για το Λος Άντζελες. O May δεν ήταν πρόθυμος να τοποθετήσει την κιθάρα του με τις αποσκευές των υπόλοιπων επιβατών με τον φόβο ότι θα μπορούσε να πάθει κάποια ζημιά. όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του κιθαρίστα ''δεν υπήρχε περίπτωση να επέτρεπε η κιθάρα να έμπαινε στις αποσκευές. Υπάρχουν λίγα κάποια πράγματα με τα οποία ο Brian είναι παθιασμένος και η κιθάρα του είναι σίγουρα ένα από αυτά.''

Και καλά μέχρι εδώ πολλοί μπορεί να σκεφτούν ότι είναι μια κίνηση υπρβολική και ότι είναι επιδειξιομανής και τα λοιπά. Αν όμως το δούμε λίγο πιο ψύχραιμα θα δούμε ότι η κιθάρα του Brian May είναι η επονομαζόμενη The Red Special δηλαδή μια κερασή ηλεκτρική κιθάρα χειροποίητη, φτιαγμένη από τον ίδιο και τον πατέρα του πριν από 40 χρόνια στο εργαστήρι που κάποτε διατηρούσε ο πατέρας του και πάνω σε αυτήν έχουν γραφτεί όλα τα κομμάτια των Queen όλα αυτά τα χρόνια. Επομένως η αξία  της κιθάρας είναι ανεκτίμητη και άμα ρωτάτε εμένα.... ε ναι πολύ καλά έκανε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον ίδιο ton Brian May να μιλάει για την κιθάρα του. Ξεκινήστε το από το 13ο λεπτό. 
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου