Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Καρκίνο έχει Morrissey. Το αποκάλυψε ο ίδιος

Μια δυσάρεστη είδηση προέκυψε για τους φίλους φίλους των Smiths και του Morrissey από την συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.
Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και ότι εδώ και ενάμιση χρόνο κάνει θεραπείες. Μιλώντας στην εφημερίδα ο Morrissey είπε ότι του έχουν αφαιρέσει ήδη 4 φορές καρκινικό ιστό. Ακόμη ο Morrissey αρκετά ψύχραιμος συμπλήρωσε πως :
''Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν μοιάζω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω''
Όπως αναφέρει ο Guardian, στις αρχές του 2013 έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με διπλή πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014.

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν να σταματήσει τις περιοδείες. «Είναι δύσκολο γιατί [ο καρκίνος] είναι ριζωμένος μέσα μου» είπε ο ίδιος.

Παρά τις συμβουλές των γιατρών ο σπουδαίος καλλιτέχνης συνεχίζει κανονικά τις περιοδείες του και μάλιστα θα βρεθεί στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο Morrissey είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην Αθήνα στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο στις 5 Δεκεμβρίου στα πλαίσια τις περιοδεία που κάνει για την προώθηση του καινούριου του δίσκου ''World Peace Is None Of Your Bussines'' που είχε κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου