Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Fast & Furious 7 - Θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες.

΄Έχει ανακοινωθεί πλέον επίσημα από την Universal Studios η κυκλοφορία της 7ης ταινίας της γνωστής σειράς. και δεν θα είναι άλλη από την 3η Απριλίου του 2015.
Στην καινούρια ταινία o Dominic Torreto (Vin Diesel) ο  Brian O'Conner (Paul Walker)  και το υπόλοιπο πλήρωμα θα αντιμετωπίσουν  τον αδερφό του Owen Shawn τον Ian ( Jason Statham) o οποίος θα προσπαθεί να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του, βάζοντας όλο το πλήρωμα σε κίνδυνο για άλλη μια φορά.
Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός Paul Walker δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις σκηνές της ταινίας αφού σκοτώθηκε σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα  περίπου πριν από δέκα μήνες. Για την ολοκλήρωση της ταινίας ο James Wan επιστράτευσε για τις εναπομείναντες σκηνές τα αδέρφια του αδικοχαμένου ηθοποιού καθώς και την ψηφιακή τεχνολογία CGI

 Σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα τελειώσει αυτή η 7η ταινία καθώς τα σχέδια ήταν να ξεκινήσει άλλη μια τριλογία κάτι που βέβαια είναι πολύ πιθανό  να αλλάξει μετά τον θάνατο του Paul και αυτό να είναι το απλά το τέλος μιας δεκατετράχρονης πορείας. 
       
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου