Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Black Keys διασκευάζουν το κλασικό''A Girl Like You'' του Edwyn Collins και αποθεώνονται από τον ίδιο!

The Black Keys
Οι Black Keys σίγουρα συστάσεις δεν χρειάζονται. Πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά ονόματα του παγκόσμιου ροκ εν ρολ τα τελευταία χρόνια. Από την αρχή της καριέρας τους και του 2002 πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο The Big Come Up το ντούο από το Οχάϊο έγιναν η αγαπημένη μπάντα των απανταχού κριτικών.
Ηχογραφώντας βρώμικο μπλουζ ροκ, πάντα σε φυσικούς χώρους (γκαράζ, εργοστάσια κτλ.) κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να εδραιώσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο. Το 2011 η μπάντα κυκλοφόρησε το 7ο άλμπουμ της με τίτλο ΄'El Camino'' με τον Danger Mouse να έχει βάλει την χερούκλα του τόσο στην παραγωγή όσο και στην σύνθεση όλων των κομματιών. Το άλμπουμ γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και μετατρέποντας τους Black Keys σε μια από τις πιο mainstream μπάντες του κόσμου.

Με φουλ αυτοπεποίθηση πλέον η μπάντα δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της και δεν διστάζει πάνω στην σκηνή να προβαίνει σε διασκευές κλασικών ροκ επιτυχιών. Κάτι τέτοιο γίνεται και στα τελευταία live της μπάντας όπου οι Keys διασκεύασαν το κλασικό αγαπημένο κομμάτι του Edwyn Collins '' A Girl Like You''. Το παρακάτω βίντεο είναι από πρόσφατη συναυλία της μπάντας στην πρωτεύουσα του Οχάιο το Κολόμπους. Από ότι φαίνεται εκτός από τους Black Keys την διασκευή του κομματιού του απόλαυσε και ο ίδιος ο Edwyn Collins αφού με ένα τουίτ του αποκάλεσε την διασκευή όμορφη, σούπερ και τεράστια.


The Black Keys "A Girl Like You": via Beautiful, super & great, fact!!!@@!!!!!!!-Edwyn,



Σε άλλα νέα της η μπάντα ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του καινούριου της άλμπουμ, ενώ στις αρχές τις ερχόμενης άνοιξης ετοιμάζει την Βρετανική της περιοδεία.

         


Πηγή :NME.com/ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου