Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Καινούριος Tricky πολύ σύντομα στα χέρια μας, ακούστε το πρώτο single!

Με τίτλο ''Adrian Thaws'' δηλαδή το πραγματικό του όνομα ο Tricky θα κυκλοφορήσει το επόμενο 11ο άλμπουμ του στις 8 Σεπτεμβρίου από την δική του δισκογραφική την False Idols.
Στο άλμπουμ αυτό την παραγωγή κάνει ο ίδιος ο Tricky και θα είναι το δεύτερο στην δισκογραφική του μετά του 2013   το False Idols δηλαδή το ομώνυμο με την δισκογραφική.

Στο άλμπουμ μαζί με τον Άγγλο καλλιτέχνη θα συμμετέχουν ακόμη οι μουσικοί Nneka, Mykki Blanco, Oh Land, Bella Gotti, Blue Daisy και Tirzah ενώ η παραγωγή έγινε στο ιδιόκτητο στούντιο στο σπίτι του Tricky στο Λονδίνο. Μπορεί το προηγούμενο άλμπουμ να μην πήγε και τόσο καλά όμως στο καινούριο ο Tricky από ότι φαίνεται από το πρώτο single, ''Nicotine Love'' έχει μια πιο dance διάθεση μπλέκοντας  Οldschool House στο κομμάτι του, το οποίο θυμίζει αρκετά τον προ δυο μηνών καινούριο δίσκο του Hercules and Love Affair (ακολουθώντας και οι δυο το hype για την αναβίωση του συγκεκριμένου είδους) . Στο κομμάτι συμμετέχει η Ιρλανδέζα τραγουδίστρια Francesca Belmonte, η οποία είχε συμμετοχή και στο προηγούμενο άλμπουμ αφού είχε επιλεγεί απο τον Tricky μετά απο οντισιόν. 

Εξηγώντας τον τίτλο του άλμπουμ ο Tricky δήλωσε ότι : '' Με το να το ονομάσω Adrian Thaws λέω στο κόσμο ότι δεν με γνωρίζει πραγματικά. Πολλές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να με δείξουν με το δάχτυλο, και σε κάθε άλμπουμ μου, εγώ απλά τους πάω κάπου αλλού.''

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου