Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

O Tζόνι Ντεπ γκεστ σταρ στο καινούριο καταπληκτικό βίντεο του Πολ Μακ Καρτνεϊ

O ηθοποιός Johny Depp είναι αυτός που εμφανίζεται ως guest star στο ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ του Πολ ΜακΚαρτνεϊ για το κομμάτι ''Early Days'' απο τον τελευταίο δίσκο του Βρετανού καλλιτέχνη που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες με τίτλο ''New''.


To βίντεο δειχνει τον Πολ ΜακΚαρτνεϊ να κάθεται μόνος του και να παίζει κιθάρα αλλά σταδιακά βρίσκεται παρέα με ένα γκρουπ από μπλουζ κιθαρίστες. Η Patti Smith ήταν παρών στα γυρίσματα, όπως βλέπεται και στην φωτογραφία, αλλά δεν εμφανίζεται καθόλου στο βίντεο.

Ο σκηνοθέτης Vincent Haycock φαντάζεται το βίντεο ως έναν φόρο τιμής στο ξεκίνημα της γνωριμίας του Paul McCartney με τον John Lennon, με τις σκηνές να είναι εμπνευσμένες από συζητήσεις του σκηνοθέτη με τον Paul McCartney.


Μπορεί η συμμετοχή του Τζόνι Ντεπ να είναι πολύ μικρή όμως δεν παύει το βίντεο κλιπ να είναι πάρα πολύ ωραίο. Η ιδέα του σκηνοθέτη να παρουσιάσει το τεράστιο δίδυμο (Μακ Καρτνεϊ, Τζον Λένον) ως δυο μαύρους φίλους που κάνουν παρέα κάπου στα 50`s στο Μισισίπη και τους ενώνει το πάθος τους για την μουσική, υπονοώντας όπως εξηγεί στο μουσικό περιοδικό NME ότι αυτή είναι η μουσική που επηρέασε αρχικά τους Beatles, είναι απλά μια ιδέα πανέξυπνη και το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω πολύ καλό.

             




Πηγή :nme.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου