Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Με τον τίτλο ''Go'' κυκλοφόρησε το καινούριο single της Καναδέζας με την ιδιαίτερη φωνή, Grimes.

Το κανονικό της όνομα είναι Claire Elise Boucher κατάγεται από τον Καναδά και είναι γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Grimes. H Claire είναι γεννημένη το 1988 είναι δηλαδή μόλις 26 ετών όμως έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της γνωστό  σε όλο τον κόσμο.
H Claire που είναι παραγωγός, συνθέτρια, ερμηνεύτρια-τραγουδίστρια αλλά και σκηνοθέτης μουσικών βίντεο κλιπ, ξεκίνησε την καριέρα τις το 2009 αλλά άφησε άφωνη την παγκόσμια μουσική βιομηχανία το 2012 όταν κυκλοφόρησε το τρίτο στούντιο άλμπουμ της το καταπληκτικό ''Visions'' το οποίο περιείχε και το μοναδικό Oblivion

Στο καινούριο της single που μόλις κυκλοφόρησε η Grimes συνεργάζεται με τον φίλο και συμπατριώτη
της Blood Diamonds και το κομμάτι έχει τον τίτλο ''Go'' και αρχικά είχε γραφτεί για την Rihanna. Πρόκειται για μια καλοκαιρινή μελωδία και όπως δήλωσε η Claire Boucher γελώντας : ''είναι το καλοκαιρινό μας τζαμάρισμα και συμπεράναμε ότι πρέπει να το κυκλοφορήσουμε γιατί βαριέμαι πάρα πολύ να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσω το καινούριο μου άλμπουμ''.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι ενώ βλέπετε και το artwork που έγινε για το single. Επίσης το κομμάτι μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα της Grimes πατώντας εδώ.






Πηγή : pitchfork.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου