Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δείτε τον Michael Jackson στην χτεσινοβραδινή του ''εμφάνιση'' στα βραβεία του Billboard

Μια ανατριχιαστική έκπληξη περίμενε χτές το βράδυ όσους παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων του Billorard. Συγκεκριμένα ο τελευταίος καλλιτέχνης που ανέβηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει ζωντανά ένα κομμάτι του ήταν ένας πεθαμένος! Μιλάμε για τον Michal Jackson που ως γνωστόν έφυγε από την ζωή πριν από πέντε χρόνια.


Φυσικά και δεν ήταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης που εμφανίστηκε αλλά ένα ολόγραμμα το οποίο ετοίμαζαν μισό χρόνο οι διοργανωτές. Το ολόγραμμα του καλλιτέχνη εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με μια ομάδα πραγματικών χορευτών και ερμήνευσε το κομμάτι ''Slave To The Rhythm'' από τον πρόσφατο δίσκο Xscape. Μάλιστα εκτός από το να τραγουδάει το ολόγραμμα έκανε και κάποιες από τις πολύ γνωστές χορευτικές φιγούρες του καλλιτέχνη, ενώ ήταν ντυμένο με ρούχα που φορούσε ο Michael  την εποχή του ''Dangerous''.

Το κοινό που ήταν παρόν στην αρχή έδειξε αρκετά μουδιασμένο αντικρίζοντας την ανατριχιαστική σκηνή όμως στο τέλος αποθέωσε τον ''καλλιτέχνη'' και δεν έλειψαν και αρκετές σκηνές συγκίνησης.

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου