Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Eβδομάδα Beatles στο ''Late Show'', δείτε σημαντικούς καλλιτέχνες να διασκευάζουν τα σκαθάρια

Αυτήν την εβδομάδα συμπληρώνονται τα 50 χρόνια (9 Φεβρουαρίου) από την πρώτη εμφάνιση των Beatles στην Αμερική. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια λαμπρή καριέρα για την μεγαλύτερη ίσως μπάντα όλων των εποχών.


Στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή ''Late Show With David Letterman'' κάνει το δικό της αφιέρωμα με την ''εβδομάδα Beatles'' στην οποία θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής διάφοροι γνωστοί καλλιτέχνες και θα ερμηνεύσουν κομμάτια των θρυλικών σκαθαριών ως φόρο τιμής στην τεράστια μπάντα.

Έτσι πρώτα ξεκίνησαν οι Broken Bells διασκευάζοντας το κομμάτι ''And I love Her'' πρωτοτυπώντας μάλιστα βάζοντας τον ίδιο τον Ringo Starr να παίξει τύμπανα χρησιμοποιώντας ένα vintage βίντεο. Τα τύμπανα πάντως αν και κόλλησαν πολύ ωραία στο κομμάτι δεν είναι παρά από το '' I M The Walrus'' ένα άλλο πανέμορφο κομμάτι της μπάντας από τον εκπληκτικό δίσκο τους ''The Magical Mystery Tour''.

            



Την σκυτάλη πήρε ο Sting o οποίος παρέα με την Ιvy Levan με μια εντυπωσιακή κώμη και τον σπουδαίο κιθαρίστα Mike Einzinger να απογειώνει το κομμάτι, μας χάρισαν μια πολύ ωραία διασκευή του ''Drive My Car''.

            


Μια ωραιότατη διασκευή μας χάρισε και ο Lenny Kravitz παρέα με σημαντικούς μουσικούς ερμήνευσαν το ''Get Back'', Για την ιστορία πλάι του εμφανίστηκε στο μπάσο η Gail Ann Dorsey γνωστή κυρίως για την θητεία της δίπλα στον τεράστιο David Bowie, ο μουσικός/ηθοποιός/συγγραφέας Paul Shaffer έπαιξε πλήκτρα, ο κιθαρίστας Craig Ross εντυπωσίασε με τα σόλο του και τέλος ναι υπήρχε και ένας ντράμερ o Franklin Vanderbilt

            




Τέλος για Κυριακάτικο σόου είναι προγραμματισμένο να κάνουν την εμφάνιση τους  οι Flaming Lips
και ακόμη να δωθύν ζωντανές συνεντεύξεις από τους Ringo Starr και Paul Mc Cartney. Άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα μοιραστούν την σκηνή παρέα με τους Flaming Lips.

                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου